Pobjednica “Zadruge 2” Luna Đogani preksinoć je bila gost u emisiji “Zadruga – narod pita” gdje je između ostalog i premijerno izvela svoju prvu pjesmu “Deveti krug”, koja opisuje njenu situaciju iz “Zadruge 1” sa pjevačem Slobom Radanovićem.

Luna je u emisiji otkrila Milanu da je drugu pjesmu već snimila, kao i da je posvećena njenom raskidu sa Markom Miljkovićem pred sam kraj “Zadruge 2”.

Luna je otkrila stih pjesme koji je ostavio poseban utisak na nju.

– Da, samo ću otkriti jednu rečenicu. Biće povezano, ali baš je to donekle i priča. Rečenica je “Samo se noćas ne pojavi”. Biće dobro – otkrila je Luna za Pink.rs.

Podsjetimo, Luna je na samom početku “Zadruge 2”, na dan koji bi bio godišnjica njene veze sa Slobom, da su ostali zajedno, tražila od Drveta mudrosti da čuje pjesmu “Samo se noćas pojavi” koju izvodi Magla bend. Đoganijeva tada nije znala da se obraća upravo Radanoviću.

Upravo zbog ove situacije je zanimljivo zašto je Luna odabrala da stih koji govori posveti Marku.

– Baš kontra, za njega (Slobu) je bilo “Samo se noćas pojavi”, a u ovoj mojoj pjesmi gdje sam ja ljuta i bijesna i tužna govorim Marku: “Samo se noćas ne pojavi” (smijeh) – ispričala je Đoganijeva, pa je otkrila da li je Marka pogodio taj stih.

– Ne, sviđa mu se pjesma jako, sviđa mu se kako sam otpjevala i ritam, baš je brza pjesma – dodala je Luna.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba