Home Magazin Reality show Otkriveno zašto je Sanja Vučić ostavila dečka: U zemlju će da propadne!...

Otkriveno zašto je Sanja Vučić ostavila dečka: U zemlju će da propadne! Bruka!

Veliko iznenađenje ovogodišnje sezone “Zadruge” je Nikola Đorđević, bivši dečko pjevačice Sanje Vučić iz grupe Hurricane. Otkako je postao stanovnik Bijele kuće, ovaj bodi-bilder je uspio da pomuti pamet mnogim zadrugarkama.

Odmah poslije nekoliko sati od ulaska, oko njega su djevojke počele da se otimaju, ali po svoj prilici njemu se najviše svidjela Aleksandra Nikolić, s kojom je u izolaciji, pošto su izabrani za potrčke ove nedjelje. S njom se i poljubio, a i već nekoliko večeri zaredom spavaju zagrljeni zajedno u istom krevetu.

Da je Nikola veliki zavodnik i van rijalitija, svjedoče oni koji ga poznaju. Ali to ga je koštalo i dvogodišnje veze s pjevačicom. Naime, kako tvrde upućeni, ona je saznala da njen dečko šalje raznim djevojkama svoje g.le fotografije, i kad se uvjerila u to, stavila je tačku na tu vezu.

Kako izgledaju te fotke odnedavno imaju priliku da vide korisnici Tvitera, ali i svi oni koji odu na Jutjub, gdje ih je neko postavio. Ženski dio tviteraša nije ostao imun na prizor, ali su komentari podijeljeni. Dok su pojedine djevojke bile oduševljene, bilo je i dosta negativnih komentara, poput: “Kome god da je ovo slao, i nije se baš usrećio” i “Nije mi djelovao kao neko ko ovo radi”. Svakako je sigurno da se Sanji one ne dopadaju, naročito zato što nisu bile samo za njene oči.

Izvor: Kurir