Svjetski di-džej Džunior Džek kaže da mu je trebalo nekoliko godina da shvati da pjevačica nije žena sa kojom će da ostari. On otkriva da ne žali što se rastao od nje, te da je oduševljen novom djevojkom, koja je unijela svetlost u njegovu budućnost.

Javnost je iznenadila vijest od prije nekoliko nedjelja da se pjevačica Katarina Kaja Ostojić razvodi poslije pet godina braka od svjetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka. Pjevačica je to potvrdila i istakla da treća osoba nije uzrok razvoda već nestanak emocija.

Sa druge strane, Džunior prvi put priča o svemu što se dogodilo, razlozima rastanka, ali i novoj ljubavi.

– Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi dva mjeseca već nismo zajedno fizički, a mentalno godinama – započinje svoju ispovijest Džunior ovim riječima.

Budući da domaći mediji bruje o Kajinom nevjerstvu kao uzroku razvoda, Džunior kaže da ga ta tema ne zanima.

– Ukoliko je to uradila, to je njen problem. Mi smo se razveli zbog nerazumijevanja – poručuje Džek.

Interesovalo nas je da li žali zbog odluke da prekine brak sa pjevačicom nakon pet godina koliko su gradili porodični život .

– Nikad ne žalim u životu zbog nekih postupaka. Budućnost mi je super – objašanjava popularni di-džej.

S obzirom na to da na Instagramu posljednih dana objavljuje fotografije sa novom izabranicom, pitali smo Džuniora da li je sretan u novoj vezi.

– Sretan je pogrešna riječ! Oduševljen sam njom! – ushićeno poručuje on.

Podsjećamo, za Kajin razvod se saznalo kada je jedan domaći dnevni list prošlog mjeseca objavio da Kaja navodno vara Džuniora sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Kaja je to demantovala putem Instagrama, ali je priznala da se razvodi.

– Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela da nastavim sa normalnim životom i vratim se na muziku. Hvala – napisala je Kaja.

 

 

 

 

 

Izvor: Alo.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / expresstabloid.ba