Kristina Bralo je mlada pop pjevačica iz Hrvatske koja je trenutno aktuelna sa svojim hit singlom ”Pronto”

– Potajno sam se nadala da će pjesma “Pronto” naići na dobar odziv publike, posebno ženskog dijela, a to se i desilo. Sigurna sam da ne postoji djevojka koja, nakon što je sto puta dečku dala šansu da se popravi, sto prvi više nije željela. Izgubila je povjerenje , a gubitak povjerenja je veoma loša stvar koja vam se može desiti u vezi, jer to obično znači njen kraj. Zašto bi se onda takvom dečku nakon bezbroj prokockanih šansi trebalo javiti na telefon? Nema više Pronto sad je Arrivederci ( smijeh) – kaže Kristina i tvrdi da će novom pjesmom oduševiti sve fanove.

– Postoji jedna pjesma na kojoj radim već nekoliko mjeseci sa svojim timom. Vjerujem da će biti pun pogodak. Mogu samo da vam kažem da će se potpuno razlikovati od svega što danas slušamo na našoj muzičkoj sceni – kaže ova atraktivna plavuša za Alo, koja je prije nekoliko godina dobila krunu “Kraljice Hrvatske”.

S obzirom na to da mnoge devojke komentarišu njen stil oblačenja, Kristina nam je otkrila ko je zadužen za njen izgleda, ali i priznala koja pjevačica iz Srbije joj se posebno dopada.

– Kada su u pitanju javna pojavljivanja i snimanja, tu su Val Love i Elena Nikolaevna da me stilizuju, a inače za sve ostalo se stilizujem sama. Nisam od onih djevojaka koja po svaku cenu nose skupu garderobu, jer ona nije parametar za nečiji dobar ukus. Naravno, imam neke firmirane stvari , ali mi to nije toliko važno – kaže ona i dodaje:

– Ima jako puno djevojaka koje se lepo oblače, ali mi se izuzetno dopada stil Milice Pavlović koja je uvijek dobro obučena. Smjerna, a seksi i uvijek zna kako da se stilizuje, a da to ne izgleda vulgarno, već da bude provokativno, ali s mjerom – rekla je Kristina.

Izvor vijesti: Dzenana Zulum / expresstabloid.ba