Home Magazin Showbiz Oglasila se Ceca Ražnatović: Nakon što se saznalo da ima 8 godina...

Oglasila se Ceca Ražnatović: Nakon što se saznalo da ima 8 godina mlađeg dečka Bogdana, pjevačica poručila samo jedno!

Kao b0mba odjeknula je vijest u domaćim medijima da je folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38)! Kako je ispričao izvor, Ceca i njen dragi upoznali su se na rođendanu njene prijateljice, a poslije nekoliko nedjelja, koliko su se družili, upustili su se u emotivnu vezu.

O tome da Ceca više ne želi da krije koliko je sretna i zaljubljena govore i paparaco fotografije koje su procurile u javnosti – na spomenutim fotkama pjevačica blista, dok se sa svojim mlađim dečkom drži za ruke.

Nakon što je vijest o njenom emotivnom statusu preplavila domaće portale, za medije se oglasila i Ceca.

– Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja – kratko je poručila pjevačica.

– Na rođendanskoj večeri u jednom prijestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkoj prijatelja vidjeli na nekoliko druženje, gdje su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja.– Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svjedoče i ove fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a prije toga par je viđen na Jahorini gdje su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala – ispričao je izvor blizak paru.Bogdan Srejović je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspješan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba spomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a kćerkica Iskra mu je centar svijeta, te na njegovom Instagram profil možemo vidjeti veliki broj zajedničkih fotografija.


.

.

.

.

.

.
Izvor: Pink.rs