Home Magazin Ljepotice Odmah nam toplije kad vidimo ovu švedsku trenericu i njezine vježbe

Odmah nam toplije kad vidimo ovu švedsku trenericu i njezine vježbe

Linn Lowes je švedska certificirana trenerica koja dijeli savjete vezane za treninge snage i muškarci i žene mogu profitirati od njezinog znanja. A i sigurni smo da će ti Instagram feed izgledati ljepše.Čak je pokazala i onu stranu koju većina Instagram djevojaka ne pokazuje onu prije vrhunskog t*jela i internet slave.Vozačici autobusa svi govore da je previše lijepa za taj posaoBivša njegovateljica koja je sada radi kao vozačica autobusa kaže da joj putnici neprestano govore da je previše lijepa za ovaj posao.

Jodie Leigh Fox iz Essexa obećala je da će se boriti protiv ovakvih stereotipa o svom poslu u kojem uživa posljednje tri godine.

Promijenila je karijeru nakon što je vidjela oglas za vozače autobusa i odlučila se prijaviti jer ju je oduvijek zanimalo sjesti za volan.

No, od tada kaže da se mora boriti pretežno s muškim putnicima koji komentiraju njezin izgled.Kad muškarci uđu u autobus, uvijek dobijem istu reakciju kao Tako si lijepa ili Nikad u životu nisam vidio tako lijepog vozača autobusa.

Ljudi mi stalno govore da sam previše lijepa da bih bila vozačica autobusa, a lijepe komentare mi daju i žene, ispričala je Jodie.Unatoč pažnji, Jodie je rekla da i dalje želi voziti autobuse jer voli svoj posao. Na TikTokuu ima grupu obožavatelja s kojima dijeli svoje videozapise s posla.

Međutim, pozornost je privukla tek kad je otkrila čime se bavi.Unatoč popularnosti na društvenim mrežama, Jodie kaže da ne planira napustiti posao i da će voziti autobuse dok ne ode u mirovinu, piše Mirror.

24sata.hr