Stefan Buzurović je sinoć prvi put javnog progovorio o saobraćajki koju su on i njegova supruga Danijela imali sa Adamom Đoganijem, a rijaliti zvijezdi se nimalo nije dopao ovaj komentar. Podsjetimo, saobraćajna nezgoda se desila u Zemunu, pola sata nakon ponoći, tako što se Adam zakucao u automobil kojim je upravljala voditeljica. Dok Danijela nije željela da komentariše za javnost incident, ističući da će nadležni organi odraditi svoj posao, Đogani je podvukao da je do udesa došlo budući da je Buzurovićeva prešla u njegovu traku bez žmigavca.


-Mi smo roditelji dvoje djece, a ja ponekad volim ženu da izvedem na sudar jer mi se rijetko pruža prilika – ponovo se našalio Buzurović.Sve ovo je veoma razljutilo Adama, te mu je poslao oštru poruku putem društvenih mreža.

-Posljednji put se obraćam povodom nesreće jer meni nimalo nije smiješno to što se dogodilo. On pravi šalu na račun nesreće u emisiji? Bravo. Meni nimalo nije do šale sa takvim stvarima. Zatim, to što si roditelj, svaka čast, poštujem, ali to ne znači da ne može da ti se desi saobraćajna nesreća ili da samim tim imaš manje odgovornosti. Pritom, znate da sam povrijeđen, niti ste pitali kako sam niti bilo šta drugo, ja znam da ste vi, hvala Bogu, dobro. I pitao sam vas na licu mjesta i ništa mi niste odgovorili. Budite ljudi. Bitno je da smo živi i zdravi, sve pare ovog svijeta nam to ne mogu nadoknaditi. Shvatite to!-napisao je Adam.

Izvor vijesti: Nina Novaković / expresstabloid.ba