Prošlo je godinu dana od završetka treće sezone ‘Život na vagi’, a natjecateljica Nina Martina Korbar (26) ušla je u show s 124 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 84 kile. Izgubila je 32% tjelesne mase, a i dalje radi na svojoj figuri.

Foto: Instagram

Na društvenim mrežama redovito objavljuje i raspored vježbi koje izvodi. Otkrila je kako joj polazi za rukom skidati kilograme bez teretane i skupih sprava za vježbanje. Dok je lijepo vrijeme voli vježbati u prirodi. S ponosom je otkrila kako je nekada nosila veličinu 54, a danas bez problema stane u veličine manje čak i od broja 42.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Sad je za RTL direkt obukla maturalnu haljinu iz 2010. i ponosno pokazala kako joj je haljina sad prevelika. 

Kad su nakon showa roditelji vidjeli transformaciju Nine Martine koja je izgubila 40 kilograma, zaplakali su od sreće. 

FINALE ‘ŽIVOTA NA VAGI’

Roko izgubio nevjerojatnih 76 kg i pobijedio Lidiju u završnici

– Sretna sam i ponosna na sebe – rekla je tad Korbar koja od showa prima puno poruka podrške. Dodaje kako sada trenira četiri do šest puta tjedno, a sve ovisi o vrsti treninga.  Tvrdi kako je ponosna na sve što je postigla iako još uvijek nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. 

Foto: Instagram

Na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje fotografije obroka koje si sprema i piše recepte. Neki od obroka koje preferira su zobene palačinke, razno povrće, piletina, jogurt, jaja, avokado, riba, integralna riža… Ali sve u umjerenim količinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Lucija Ptičar / 24sata.hr