Sarah Seifert (18), twerkerica iz Vukovara koja je u showu Supertalent užasno živcirala članicu žirija Martinu Tomčić svojim mrdanjem guze, odlučila je da neće tek tako pasti u zaborav.

Njezine su provokativne snimke s treninga i nastupa već postale normalna stvar, ali posljednja u nizu zaista nije za svakoga, posebno ne za maloljetnike i ljude sa slabijim srcem.

Sarah je, naime, snimila vrući spot u teretani, a u njemu twerka, dira se po kosi, čak i po grudima… Kao i mnogo puta ranije, komentari su na njezin podvig opet podijeljeni. Dok je nekima ova Vukovarka presek*i i nazivaju je božicom, drugi se zgražaju. Bilo kako bilo, video je dosad prikupio više od 47.000 pregleda.


“Ne znam kome se ovo može sviđati… mlati tom salastom guzičetinom gore dole, nema pojma o tverkanju. A ovi kadrovi koji joj snimaju facu, ko fol neka fatalna zavodnica…tragikomedija. Sačuvaj nas Bože od ovakvih plesačica i njihovih istomišljenika”, “Ma samo curo po svom, pleši, nikoga ples nije ubio”, “Ti si zavist ženama, mogu biti ljubomorne na tebe, a počast muškarcima hahah samo tako nastavi 🙂 ❤️”, neki su od komentara na YouTubeu.