Home Magazin Reality show Nije svjesna da se nema gdje vratiti! Anđela glavna tema komšijama: Otac...

Nije svjesna da se nema gdje vratiti! Anđela glavna tema komšijama: Otac nudio produkciji 50.000 eura da spasi kćerku!

Komšije Anđele Đuričić iz Đenovića, ali i cijelog Herceg Novog ne prestaju da pričaju o tome što je uradila u Zadruzi i dozvolila sebi da bude u vezi sa 22 godine starijim bivšim zatvorenikom Zvezdanom Slavnićem.

Anđelina porodica je veoma poznata u hercegnovskoj opštini, veoma je cijenjena i bogata, pa se komšije i sugrađani čude šta se to desilo pa je pred kamerama čak imala i intimne odnose. Ne misle svi isto, često se upuštaju u razgovore i diskusije. I dok jedni smatraju da djevojka ništa nije kriva, da se zaljubila i prepustila osjećanjima, drugi smatraju da je obrukala i roditelje, ali i sve njih.“Ona nije ni svjesna da se nema gdje vratiti. Opet je javno imala odnos sa matorim. Svaku noć mala radi. Inače, znam da je otac nudio produkciji 50.000 eura da je izvuče napolje”, rekao je za Kurir jedan od komšija.

“Nije istina, kao što se piše, da su prodali restoran i porodični hotel za neke ogromne pare. I to što se priča da su prodali kuću i odselili se nije istina”, žustro je govorio komšija, koji je prosto ljut što se toliko piše o Đenovićima na ovakav način.

“Ovo je malo mjesto, svi se znaju. Roditelji su joj divni i vrijedni ljudi, požrtvovani. Već su imali jednu veliku patnju, sad im ona priređuje ovo. Ovdje ćeš teško naći da neko pozitivno gleda na sve ovo”, nastavlja priču komšija..

.

.

.

.

.

.Izvor: Kurir