Home Magazin Showbiz Nije plakao pred sudijom! Advokat Stefana Karića otkrio detalje saslušanja i iznio...

Nije plakao pred sudijom! Advokat Stefana Karića otkrio detalje saslušanja i iznio šok informaciju: Sve vrijeme je bio kod kuće!

Bivši zadrugar Stefan Karić nakon tri dana bjekstva javio se u policiju u Sremskoj Mitrovici nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je krvnički pretukao u noći između 30. aprila i 1. maja.

Prema riječima njegovog advokata, Natašine povrede zapravo nisu toliko strašne, već da zbog podliva sve to izgleda mnogo strašnije.

– Iako je potvrđeno da se radi o teškim tjelesnim povredama, Nataša više izgleda strašno zbog modrih podliva nego što zapravo jeste. Pošto neće biti vještačenja, tražio sam da vidim ljekarski izvještaj u kom piše da je Šavijino stanje bilo na granici između lakih i teških tjelesnih povreda – kaže advokat na početku i otkriva kako se Stefan osjećao nakon što mu je određen pritvor.

– Dečko nije kriminalac, pa je za njega sve ovo novo. Nije plakao pred sudijom, ali nije bio ni opušten, jer mu nije svejedno. Policija radi na slučaju, utvrdiće da li restoran u kom je bila svadba ima kamera i da li su zabilježile incident. Ali, od svega što se desilo, nama najviše smeta što kruže priče da je Stefan pobjegao sa lica mjesta i navodno se skrivao. To nije tačno, pa poslije svake tuče svi odu kući, ne čekaju policiju da dođe. Tako je i Stefan otišao kući. Pošto ga policija nije zatekla na svadbi, raspisala je potjernicu za njim. A on je sve vrijeme bio kod kuće, ali ga tamo niko nije tražio.

S obzirom na to da je Karić 2018. godine služio kaznu od šest mjeseci kućnog pritvora zbog nošenja oružja bez dozvole, advokat je otkrio da li je to otežavajuća okolnost za njega.

– Prema odredbama zakona, poslije tri godine se briše osuda iz dosijea, a on je nanogicu nosio prije pet godina. Međutim, prekjuče sam saznao da policija to nije uradila, pa će, nažalost, sudija i to uzeti u obzir. Iako sam odmah podnio zahtjev za brisanje, vidjećemo šta će biti po tom pitanju – završava Karadarević.

.

.

.

Izvor: Kurir