Nakon je Nadeždu Biljič maneken Toma Panić koga je upoznala u “Zadruzi” brutalno pretukao prošle nedjelje u njenom stanu, podigla se ogromna prašina, a slučaj je došao i do policije.

Toma je istog dana priveden na saslušanje, na kom je proveo nekoliko sati. On je tada dao izjavu da ga je Nadežda udarila flašom u glavu, te da je morao da je odgurne i ona je pala preko stola, pa je tada zadobila povrede. I pored batina, skandala, policije i pola estrade koja je Nadeždi pružila podršku, oni su se, kako se navodi, vidjeli proteklog vikenda.

“Nadežda je poznata kao plahovita, voli da drami i paniči, a vrlo često i nema toliko razloga za takvim stvarima. Ne sumnjamo da je nju Toma zaista izudarao, ali ne toliko koliko je ona predstavila kada se pojavila u javnosti. Da jeste, ne bi prešla preko svega. Iako se zarekla da mu se nikada u životu više neće javiti, Nadežda i Toma su se vidjeli. Njega je grizla savjest, nije mu bilo dobro zbog toga što je napravio, zna da ga Nada voli, zna da je iskrena i da je bila riješena da prihvati sve njegove vrline i mane. Plakao je dvije noći, pio je i dozivao njeno ime. Kajanje i griža savjesti navele su ga da okrene njen broj. Iako prvo nije htjela da mu se javi, kada joj je poslalo fotografiju na kojoj plače, Nadežda se totalno slomila. Onda su se čuli i plakali zajedno sat vremena. On ju je molio da se vide, da izglade stvar. Nakon sati i sati ubjeđivanja, poklekla je”, ispričao je dobro obaviješten izvor za “Svet”.

Pjevačica navodno nije mogla da ostane imuna na Tomine suze.

“Emocije su bile prejake. Odlučila je da se vidi sa njim i da popričaju o svemu u četiri oka. On ju je sačekao kod druga u stanu. Jedno vrijeme su se samo grlili i plakali. Nisu ništa pričali. Onda je Toma molio da mu oprosti, ljubio je i plakao. Obećao je da će joj se iskupiti za sve i da će joj biti najbolji momak na svijetu i najveća podrška ako pristane da prijeđe preko batina koje je od njega dobila. Kako je slaba na njega, a veoma emotivna i luckasta kada se zaljubi, ona je pristala. Ipak, Tomi je postavila uslove. Nema više alkohola, nema izlazaka, gledanja u druge djevojke, agresivnog ponašanja i nema javnog vrijeđanja. Ne želi da je osude svi oni ljudi koji su joj pružili podršku u momentu kada je dobila batine. Ona želi da njihovo viđanje bude u strogoj tajnosti”, nastavlja izvor.

Nadežda je potvrdila navode da je Panić pokušao da stupi u kontakt s njom, ali od pomirenja nema ni govora.

“Možda je i pokušao… S njim mogu samo uz obezbjeđenje da se vidim. Neka je u depresiji, neka plače… I ja sam plakala. Ja ga ne mrzim, ne mogu emocije da prestanu preko noći”, ispričala je poražena Nadežda, dok Toma nije odgovarao na pozive novinara koji su pokušavali da stupe u kontakt sa njim.

U ova teška vremena, Nadežda veliku utjehu pronalazi u krugu porodice. Na Instagramu objavila je priču sa ocem. Sve što je napisala bilo je – “ćale”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba