Home Magazin Reality show VIDEO: Nenad Aleksić Ša pobjegao iz rijalitija: Preskočio ogradu i napustio Zadrugu,...

VIDEO: Nenad Aleksić Ša pobjegao iz rijalitija: Preskočio ogradu i napustio Zadrugu, sve zbog Tare Simov!

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov mjesecima unazad imaju specifičan odnos, za koji mnogi tvrde da prevazilazi granice prijateljskog.

Nakon pitanja koje je dovelo u pitanje njihov odnos, reper je nakon kraće rasprave izrevoltiran preskočio ogradu i napustio rijaliti.

Naime, danas je stiglo pitanje za Simovu, koje je izazvalo opštu pometnju.

-Tara, na koja dva pitanja je Ša slagao? – glasilo je pitanje.

– Jao, ne mogu da se sjetim. Um, da li to mogu da zadržim za sebe? – rekla je Tara.

– Opet neka misterija – prebacio je Ša.– Nije slagao, nego pričao je da je povrijedio žensku osobu na neki način, a onda ovde dođe i ublaži, ja sam na neki način drugačije zaključila.

Jao, sad sam skapirala. Nije slagao, nego je drugačije pričao nego sa mnom. Npr. kažeš da hoćeš da ideš na Bahame ovde, a meni kažeš na Maldive, a sve se to svodi na isto.

Nije slagao, nego sam mu zamjerila odgovore na dva pitanja – dodala je Simova.– Postavljaš pitanja kad si izd..ana, da me ukanališ – nastavio je reper.

– Ispada da tebi priča drugačije stvari, dajete i ti i on pravo ljudima da pričaju – ubacila se Mina.

– Nisam to uradila namjerno – pravdala se Tara.

– Opet si napravila foru kao za zaljubljene poglede – zamjerio je Ša.

– I ti se opet družiš sa njom, meni Vladimir ne radi ono što Tara radi tebi – dodala je Vrbaški.– Ša nema prirodnu reakciju u druženju sa Tarom, Tara sa Ša. Ša daje sebi za pravo nešto. Tara je za mene kriva za ovaj odnos 1 odsto, Ša 99. Evo, igramo fudbal sinoć, Tara ide iz rehabilitacije, Ša uzima flašu da je gađa.

– Nisi je gađao da je pogodiš, ali je flaša letela da je prepadne. Daju nama za pravo, da li mi imali dobre ili loše odnose, da kažemo da tu nešto u najmanju ruku smrdi ili miriše.

– Postavlja pitanja vrlo lično. Sa namjerom je postavljala pitanja, osjetio sam potrebu da kažem da je svako pitanje prema Ša bilo direktno njemu namijenjeno.

– Ne želi da ga izgubi davanjem iskrenih odgovara. I ja sam obazriv kada odgovaram, jer ne želim da budem neprijatelj – istakao je Tomović.– Nisi ti kriv, Tara je kriva. Tara je po drugi put istu stvar uradila, u fazi kada je bila izd..ana na mene. To je toliko jadno i ružno – skočio je Ša, koji se zacrvenio skroz.

– Ne postavljaj mi ta pitanja p..erska, reci šta imaš. Da li sam ikada rekao da sam zaljubljen u tebe? To su jadne fore. A Tomović te sada opušta, ja te fore znam. Tara, j..eš me drugi put, ćao, završili smo priču – urlao je reper na Taru.

– Ne mora da se kaže da si zaljubljen u nju, ali to ponašanje, ta prisnost – istakao je Kristijan.

– Dosta mi je ovih p..erskih fora, izd..am se svima u usta. Opet si napravila ovo, doviđenja, završili smo – poručio je Ša, i otišao iz kuće, a Tara je završila u suzama.


.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir