Svojedobno vrlo popularna američka glumica Sharon Stone (61), govoreći za magazin Variety na humanitarnoj svečanosti osvrnula se na svoju karijeru te odnos s Hollywoodom, koji ju je u najtežim životnim trenucima odbacio i šikanirao. Karijera joj je naglo zamrla kad je 2001. imala moždani udar, a nekadašnji seks simbol pao je s godinama u zaborav. Foto: VEEREN/PIXSELLPOGLEDAJTE VIDEO:

– Meni je trebalo sedam godina da dođem sebi, a devet sam dana imala krvarenje mozga. Trpjela sam neljubaznost i drskost od mojih kolegica pa do sutkinje koja je odlučivala o skrbništvu nad mojim sinovima – otvoreno je rekla Sharon, kojoj se život iznenada naprasno urušio. 
Sharon Stone Sighting - Los Angeles | Autor: SMXRF/Press Association/PIXSELL


Foto: SMXRF/Press Association/PIXSELLU to vrijeme prolazila je i kroz razvod s tadašnjim suprugom Philom Bronsteinom (68), a ni brak s Michaelom Greenburgom (67) nije uspio. Posvojila je tri sina, Roana (18), Quinna (12) i Lairda (13). 
25th Annual Elton John AIDS Foundation's Academy Awards Viewing Party - Arrivals | Autor: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL


Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELLZa ulogu u trileru ‘Casino’ nagrađena je Zlatnim globusom, a najveći utisak u karijeri ostavila je erotska drama ‘Sirove strasti’. Partner joj je bio Michael Douglas (74), a zbog golišavih scena pratio ju je imidž fatalne zavodnice. 

U 62. GODINI


Sharon Stone osvanula gola na naslovnici: ‘Ženo, stariš li ti?’


– Ja sam u to vrijeme bila najtraženija glumica, vruća roba. Borila sam se za skrbništvo nad sinovima, pokušavala normalno funkcionirati, raditi, a pritom sam dizala novu hipoteku na kuću u kojoj sam živjela. Izgubila sam sve što sam imala pa i status u Hollywoodu, zaboravili su me – rekla je Sharon i usporedila se s princezom Dianom za koju smatra da je također nakon tužne sudbine postala zaboravljena. Foto: Reuters/PIXSELL/twitterPOGLEDAJTE VIDEO: 

 Izvor vijesti: Bruno Pušić / 24sata.hr