Dušica Jakovljević, već ne može da spava od uzbuđenja i jedva čeka proglašenje pobjednika rijalitija “Zadruga”.

Inače sam u šestoj brzini, sad sam ubacila u neku desetu .Sad kad sam došla u šminkernicu, kažu mi: ‘ Smiri se’, ali ja ne mogu. Poslije emisije sam otišla u prodavnicu, kupila sve za doručak, onda sam došla kući, spremila se za spavanje, tu je već bilo oko šest ujutru i onda još sat vremena nisam mogla da se uspavam. Nekako, osjećam uzbuđenje. Nemam tremu nikada i jedva čekam taj 6. jul kada će biti finale ‘Zadruge’. Što se mene tiče sve je pripremljeno, ja sam pripremljena, haljina je pripremljena i čekamo. Jedva čekam da podignem ruku nekome i proglasim ga pobjednikom– ispričala je ona.
Po prvi put, ona je otkrila šta je prema njenom mišljenju obilježilo ovu sezonu rijalitija.

 

Sve gledam kroz neku psihološku i sociološku prizmu. Kada je riječ o samim učesnicima, mislim da je ovu sezonu obilježila ta čovjekova potreba da u takvim uslovima, gdje nemaš svojih prijatelja, nađeš nekog svog i da se to održi. Mislim da sve moguće situacije na koje možemo da pomislimo i koje mogu da se dogode jednoj osobi, eto dogodile su se u ovoj sezoni. Kažu da je nemoguće obraditi sve teme u jednom serijalu, a ja baš mislim da smo u tome uspjeli – od najboljih prijateljstava, ljubavi koje se rode iz prijateljstva, veze koje se dogode na prvi pogled ili tinjaju, do nažalost stuacija kada smo mogli da vidimo kako se ponaša žena koja voli, a koja je žrtva nasilja. To je sve podiglo veliku prašinu. U suštini, dogodilo se sve ono što se događa svakom čovjeku u realnom svijetu. Mislim da je onaj koji je pažljivo gledao ‘Zadrugu’ od 6. septembra pa evo do samog kraja, dobio odličnu lekciju o životu-objasnila je voditeljica.
Od zadrugara u finalnoj nedelji očekuje i više nego do sada, napominjući da je sve moguće.

-Očekujem haos. Kod nekih će, poslije nekoliko dana zatišja, biti ozbiljnih buđenja. Mislim da će se boriti za što veću minutažu i to je njihovo legitimno pravo. To može da se tumači i kao manipulacija svojim okruženjem i gledaocima, ali svako se bori za mjesto pod suncem, uglavnom su svi finalisti tu već deset mjeseci, neki su ubačeni naknadno. Svako od njih je zaslužio da osvoji neku nagradu, nije im lako. Tako da biće svega– zaključila je Dušica.

Izvor vijesti: Nina Novaković / expresstabloid.ba