Bebi Dol je nakon učešća u rijalitiju odlučila da se posveti obrazovanju, pa je otkrila da je upisala fakultet. Ona je otkrila da nije imala vremena za vlastitu djecu.


-Nisam imala priliku da imam svoje dijete, toliko sam radila i gotovo svakodnevno putovala, pa nisam imala vremena. Svakako, čak i da sam imala neku nesuglasicu sa partnerom sa kojim bih imala dijete, mislim da bih se teško razvela jer sam jako osjetljiva. Ali zato imam tri kumčeta kojima sam mama, tetka, strina. Imam Bogdana Popovića, koji ide u osnovnu školu i uči klavir, imam Jovana Popovića i Magdalenu Popović, koja ide na balet i dobila je ime po mojoj mami. To su naša dječica i ja sam zadužena za muziku, modu i štosove– rekla je Bebi,koja se bacila na studiranje.

-Studiram u Danskoj. Gotovo sam završila filozofiju, pa sam sticajem okolnosti zbog posla i putovanja morala sve da pauziram. Rekla sam, kada naiđe trenutak da se tome posvetim i da nastavim s učenjem koje jako volim, to će se desiti. S obzirom na obrazovanje, profesionalno i životno iskustvo, kontakte koje imam svuda po svijetu u budućnosti sebe vidim kao savjetnicu iz sjenke- kaže Bebi.

Izvor vijesti: Nina Novaković / expresstabloid.ba