Home Vijesti Regija Mladić kaže da su ga Srbi prebili jer je naručio Škorinu pjesmu....

Mladić kaže da su ga Srbi prebili jer je naručio Škorinu pjesmu. Pjevač ga posjetio

Foto: Facebook/Miroslav Škoro

MIROSLAV ŠKORO posjetio je 28-godišnjeg Vinkovčanina koji kaže da ga je pretukla skupina srpskih mladića jer je na jednoj zabavi naručio Škorinu pjesmu.

“Večeras sam u vinkovačkom Novom Selu posjetio Ivana Andrijanića i njegovu obitelj. Izrazio sam im svoju potporu i duboko ljudsko suosjećanje zbog nemilog događaja od prije desetak dana. Naime, Ivan je na jednoj privatnoj zabavi htio naručiti pjesmu “Mata”, te je zbog toga gotovo do smrti pretučen”, napisao je Škoro, koji je na Facebooku objavio i zajedničku fotografiju s Andrijanićem te zapisnik liječničkog pregleda.

“U slobodnoj hrvatskoj državi, pretukla ga je skupina srpskih mladića iz Srijemskih Laza. Žalosno je što je trebalo proći desetak dana dok se za ovaj zastrašujući čin nasilja nije čulo u hrvatskoj javnosti. Sutra ću opširnije o svemu govoriti u Hrvatskom Saboru”, napisao je Škoro.Podsjetimo, Andrijanić je za portal Vinkulja rekao kako je prošlog vikenda u Starim Jankovcima, u ondašnjem lovačkom domu, slavio rođenje rođakova sina. Proslava se, kako kaže, oko 2 sata ujutro pretvorila u napad na njega.

Zadobio je, tvrdi, višestruki prijelom lubanje i kosti lica, očne šupljine, nosne kosti.

“Oko dva iza ponoći društvo se polako razišlo, ostalo nas je desetak, većinom momci iz Srijemskih Laza. Puštali smo glazbu preko YouTubea, netko me upitao imam li kakvu glazbenu želju. Zaželio sam čuti neku Škorinu pjesmu”, rekao je.

Tvrdi da su nakon toga uslijedile batine.

“Skakali su mi po glavi”


“Upitali su me sarkastično hoću li možda da mi puste Thompsona, na što sam, osjećajući napetost, odgovorio kako nema potrebe, da možemo i dalje slušati cajke koje su tijekom večeri uglavnom bile na repertoaru. Pretpostavljam kako je to bio okidač za ono što se dogodilo kasnije jer večer je prije toga bila potpuno pitoma. Naime, osjetio sam udarac u glavu, uspio sam vidjeti momka iz Srijemskih Laza koji me prvi udario”, ispričao je.

(index.hr)