Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović važi za jednu od najuspješnijih pjevačica koju su iznjedrile “Zvezde Granda” i među top pet u regionu.

Sve ove godine Milica u javnosti nije viđena, niti uslikana, sa svojom jačom polovinom i ako su mediji to uporno pokušavali sve vrijeme

– Trudila sam se da privatan život zaštitim koliko mogu, i ako sam kao javna ličnost izložena privatno i poslovno. Uvijek sam bila iskrena sa svojom publikom i sigurno da ne bih krila da sam zaljubljena – kaže Milica.

“Senjorita” obično govori kako je usamljena, u šta je mnogima teško da povjeruju budući da je riječ o jednoj od najatraktivnijih pjevačica.

O njenom trenutnom statusu govori i njena nova pjesma “Status Kvo”

– U svakoj pjesmi koju sam otpjevala do sada utkala sam dio sebe. Tako da i ova govori o tome da sam u fazi status kvo. Kod mene je mirno more, nažalost. Više puta sam rekla da želim da se taj status promjeni, tako da se nadam da će mi ova 2020. godina, koja je uveliko počela, donijeti strast. – kroz osmijeh kaže Milica, a piše Alo.

– U ljubavi sam pravi detektiv, ali to ne smjem da obrazložim kako ne bih i dalje bila sama – osmjehuje se Milica na čije nastupe dolaze i bivši momci.

I ako Milica uživa solo, udvarači joj ne manjkaju ni na društvenim mrežama: “Kuću bih ti prepisao”, “To je moja žena”, “Lavice, goriš”… samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod Miličinih fotografija na društvenim mrežama.

– Svi su hrabriji na društvenim mrežama – bilo je sve što je na tu temu rekla Milica.

Izvor vijesti: Dzenana Zulum / expresstabloid.ba