Mijo Matić (27) u showu ‘Gospodin Savršeni’ izabrao je Slovenku Nušu Rojs (28). Iako je Mijo na kraju showa rekao kako se njegovim odabirom nada da će se roditi ljubav izvan showa, to se nije dogodilo. 

Foto: RTL

Bivši par se nedavno našao u Ptuju. Mijo je Slovenki donio buket cvijeća. Na početku je priznao da je problem bio u njemu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Preuzimam svu odgovornost, ja sam kriv. Ja sam napravio rez i ponio sam se loše – priznao je Mijo za RTL Exkluziv.  Dodao je kako ga je Nuša u showu privukla jer je dijelila zajedničke interese s njim, kao što su strast prema glazbi, vježbanju…

Foto: Maja Bota za RTL

– Nakon snimanja stalno sam bio među ljudima i emocionalno sam se istrošio i osjetio sam da sam prazan. Zašto da joj dajem lažnu nadu, ako ne mislim tako. Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti – rekao je.

POBJEDNICA NUŠA

Voli muškarce u uniformi pa je završila s Mijom: ‘Idealan je…’

Sad se obožavateljima obratio na društvenoj mreži s kratkom porukom. 

– Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe – smatra ‘Savršeni’.  Fanovi su ga ‘obasipali’ pitanjima zašto je ostavio Nušu ako ju je odabrao u showu no neki su ipak bili na njegovoj strani i rekli kako cijene njegovu iskrenost.

– Tako je Mijo. Samo budi iskren prema sebi i drugima, tako je konačno najbolje. A zlobnike ne slušaj – poručila mu je pratiteljica. No neki su ga i napali.

– Sve si lagao, može te biti sram – smatraju fanovi. 

Foto: Instagram

Iako je Nuša povrijeđena na njihovom zadnjem susretu Nuša pitala ga je bi li se zbog nje preselio u Sloveniju, a dobila je neočekivani odgovor: ‘Već sam ti rekao da ne želim u tom smjeru razvijati naš odnos’. Na to mu je ona odgovorila da bi bila spremna na sve, pa i preseliti se u Zagreb radi njega.

– Željela bih da je to obostrano – rekla je, ali shvatila da od njih dvoje uistinu neće biti ništa. Naposljetku su se dogovorili da se uvijek mogu družiti kao prijatelji, što su zaokružili zagrljajem i poljupcem u obraz. Nedavno je otkrila kako je nakon završetka showa ostala neko vrijeme u Zagrebu i da je upoznala velik dio Mijinih prijatelja.

Foto: RTL

– Saznala sam od kolega da traže Slovenku na nekom poslu i rekla sam da ću se prijavit – dodala je i otkrila kako smatra da je to Miju preplašilo. 

OTVORIO DUŠU

Mijo otkrio svoju stranu priče: Zašto da joj dajem lažnu nadu?

– Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo – rekla je tužnim glasom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Lucija Ptičar / 24sata.hr