Michael Jackson preminuo je u lipnju 2009., no još uvijek se pojavljuju novi, dotada nepoznati detalji autopsije tijela preminulog kralja popa. O njegovom zdravstvenom stanju kroz godine se puno pisalo, a detalji su zgrozili javnost. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ispostavilo se da je Jackson u sebe unosio samo pilule, a preživljavao je tek na jednom manjem obroku dnevno. Noge i ruke bile su mu prepune uboda od punkture i od injekcija kojima je smanjivao bol. Borio se s anoreksijom, a tijelo mu je sve lošije podnosilo operativne zahvate. 

Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL

Na mjestu obrva i oko očiju imao je iscrtanu crnu tetovažu, dok je oko usana tetovirao ružičasti obrub. Tetovažu je imao i na prednjem dijelu tjemena, a njegova prepoznatljiva kosa bila je ustvari perika. 

U ZLATU JE

Jacksonova obitelj strahuje od pljačkaša pa mu betonirali lijes

Pretpostavlja se da je Jackson periku počeo nositi još 80-ih, nakon što je za vrijeme snimanja jedne reklame zadobio ozbiljne opekline, nakon što mu se zapalila kosa. Njegov brat Tito (66) rekao je nakon Michaelove smrti kako se njegov brat nakon toga navukao na lijekove protiv bolova, koji su mu na kraju i presudili. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Bruno Pušić / 24sata.hr