Članica grupe ‘Spice Girls’ Melanie Brown (44)  obećava da će sljedeće godine na Glastonbury festivalu nastupiti s dizajnericom Victoriom Beckham (45).

Foto: Instagram

Modna kreatorica prekinula je ponovnu turneju benda početkom ove godine, ali Mel je uvjerena da će Victoria promijeniti mišljenje.

– Victoria je Victoria. Ona to nije željela učiniti. Propustila je – rekla je pjevačica, govoreći o tome kako Victoria bojkotira povratak.

Foto: Instagram

Dodala je kako joj je plan da svih pet nastupe na Glastonburyju za 50. obljetnicu.

– Nagovaram Vitoriju da sudjeluje. I učinit ću to – rekla je Mel.

ISKRENO O SVEMU

Mel B: S Geri sam spavala, a Victoriju volim iako je gadura

Rasprava je uslijedila nakon vrlo uspješne turneje, kada se Mel ujedinila s Geri Halliwell (46), Emmom Bunton (43) i Melanie Chisholm (45). Victoria se tada suočila s pitanjima svojih kolegica iz benda zbog toga što je odbila sudjelovati s njima. Radije se posvetila svojoj obitelji i modi.

Foto: Nicole Kubelka/DPA/PIXSELL

Victoria je s djevojkama posljednji put nastupila na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara 2012. Pop grupa osnovana je 1994., ali su se djevojke razdvojile 2000. kada je Halliwell izašla iz grupe. Nakon toga, ponovno su se okupile 2007.

Foto: Nicole Kubelka/DPA/PIXSELL

Spice girls nedavno su nastupile u Londonu. To je bila  posljednja stanica njihove turneje obilježene tehničkim problemima. Naime, fanovi su se bunili da nisu dobro čuli pjevačice tijekom nastupa. Sramoćenje Spajsica počelo je koncertom u Dublinu kad su se brojni posjetitelji žalili na ozvučenje. Neki obožavatelji odlazili su s koncerta i tražili povrat novca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Petra Kanić / 24sata.hr