Home Magazin Reality show Marijana Zonjić otkrila zbog čega su raskinuli Jovana misica i Stefan: Ovo...

Marijana Zonjić otkrila zbog čega su raskinuli Jovana misica i Stefan: Ovo je glavni razlog kraha njihove veze, sad je sve jasno!

Fanovi Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića kao glavnog krivca za raskid njihove veze označili su Mrijanu Zonjić za koju se spekulisalo i da mu je bila kombinacija u “Zadruzi 5”.

Scena kako oboje nestaju iza jednog zidića, kao i da ona nakon toga traži vlažne maramice, sve je navela da posumnjaju da su imali odnose.

Marijana Zonjić sada otkriva da li je ona glavni razlog raskida Jovane i Stefana, kao i pravi razlog zašto je njihova veza pukla.Da li znaš da su Stefan i Jovana raskinuli?

– Da, vidjela sam…Pa očekivala sam iskreno. Jovana je super djevojka, sve pohvale za nju. Ali mislim da Stefanu nedostaje stari život, pa saosjećam sa njim.

Da li misliš da si ti bila razlog njihovog raskida?

– Ma zašto bi zbog mene nju ostavio? Ljudi mi šalju poruke i prijete mi kao da smo Stefan i ja u vezi… Mi smo drugari i ničega između nas nije bilo, da bi on nju ostavio zbog mene.Da li si se čula sa Stefanom nakon svega?

– Ne. Imamo zajedničke prijatelje pa uvijek to bude spontano… Nikada sa nekom namjerom.

Podsjetimo, Stefan Karić je prije dvije večeri sve šokirao kada je gostujući u emisiji “Narod pita” javno otkrio da je raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević jer je vršila pritisak na njega:

– Sve što je lijepo ima kraj, tako je najbolje za sve nas, nisam najbolje psihički. Želim da se osjetim slobodan, ne želim da me neko davi. Iz straha da me ne izgubi ona me je izgubila – rekao je kratko Stefan..

.

.

.

.

Izvor: Informer