Sinoć je završen “Ulaz” Festival, a publika je juče uprkos kiši pjevala u glas sa muzičkim zvijezdama.

Na posljednjoj večeri nastupali su Marija Šerifović, Džejla Ramović, Ana Bekuta, Milica Todorović, Saša Matić i mnogi drugi, a na Beogradskom sajmu sinoć je već treći dan za redom bila najbolja zabava u gradu.

Treće festivalsko veče otvorio je Amadeus Bend, a za njima je odmah nastupila Marija Šerifović, koja je sve prisutne nasmijala čim se popela na binu.

– Ja sam mislila da od ovoga neće biti ništa. Došla sam u trenerci, ali sam sva sreća ponijela i farmerke da se presvučem za svaki slučaj – našalila se pop zvijezda aludirajući na kišu, koja je prijetila da pokvari raspoloženje svima.

Šerifovićeva je nastup započela pjesmom “Pametna i luda”, a publika je već na prve stihove horski pjevala sa Marijom.

Nakon nekoliko pjesama, Marija je na scenu pozvala Džejlu Ramović, koja je dobila gromoglasan aplauz.
Pobjednica “Zvezda Granda” otpjevala je pjesmu “Vlak” od grupe “Zana”, a zatim je sve prisutne oduševila izvođenjem numere “Zbunjena” od grupe “Negativ”.

U međuvremenu je na susjednoj bini nastupala Milica Todorović, koja je zapalila publiku vatrenim nastupom, dok su je na sceni pratile atraktivne igračice.

Nešto kasnije se na istoj bini pojavila Ana Bekuta, a delirijum je nastao kada je popularna pjevačica zapjevala svoj veliki hit “Zlatiborske zore”.

 Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba