Maraja Keri do te mjere brine o svojim malim krznenim prijateljima da ih šalje privatnim avionima na ljetovanje koje košta preko 150.000 eura! Ali nije jedina koja pretjeruje kada je riječ o životinjama.

Maraja Keri

Mediji više prate šta rade njeni psi nego ona sama i prate svako njihovo novo putovanje. Naime, nakon što su prije nekoliko godina letjeli za 126.000 eura privatnim avionom, tričavih 18.000 evua koštao je hotel za pse u Bristolu! Iako može da prođe jeftinije, Maraja insistira da njene životinje imaju luksuzni smještaj, da redovno budu kupane, četkane, da odlaze u šetnje i da svaki spava u posebnom krevetu. Kuvar sprema posebne obroke za svakog psa, jer pjevačica smatra da njeni ljubimci „ne jedu bilo šta“. Njihovo posljednje ljetovanje zvijezda je platila čak 156.000 eura, oko 300 hiljada maraka.

Nikolas Kejdž

Kada je nabavio svog neobičnog kućnog ljubimca – oktopoda, nikome nije bilo jasno zbog čega je birao baš ovu životinju, a pogotovo jer je za nju izdvojio čak 150.000 dolara! Iako to malo stvorenje nije u stanju čak ni da zagrli svog vlasnika, pa nikako ne može da mu uzvrati ljubav, Kejdž ga je birao jer je mislio da će mu taj gest unaprijediti karijeru. Mnogi bi rekli – najgore potrošenih 150.000 dolara.

Paris Hilton

Slavna nasljednica velikog lanca hotela „Hilton“ nije džaba to što jeste. Naime, ona se potrudila da toliko uljepša život svojim ljubimcima da je za svoje pse napravila pravu malu palatu na dva sprata sa dizajnerskim namještajem, koju je platila 290.000 eura.

Leonardo Dikaprio

Prije skoro jednu deceniju glumac je kupio džinovsku vrstu kopnene kornjače (lat. Geochelone sulcata), koja ga je tada koštala 350 eura. Te kornjače mogu da žive i do 100 godina.

Majk Tajson

Nakon što mu je prijatelj predložio da nabavi egzotične životinje, bokser je kupio tri bengalska tigra i bez dileme svakog ponaosob platio po 62.000 eura. Pošto više nije mogao da ih održava i hrani, bio je primoran da se oprosti od svojih velikih maca, ali ipak smatra da je posjedovanje tigrova bilo divno iskustvo.

Britni Spirs

Umjesto princezom pop muzike, pojedinci Britni nazivaju princezom pasa. Ona godišnje troši 26.000 eura na održavanje svojih prijatelja od krzna, na koje potroši 270 eura u salonu za kućne ljubimce po dolasku.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / expresstabloid.ba