Home Magazin Showbiz Majka i kćerka iz Niša obmanule cijeli svijet: Ovako su Naca i...

Majka i kćerka iz Niša obmanule cijeli svijet: Ovako su Naca i Tigrica iskoristile Novaka za svoj pakleni plan! Gnusno!

Anonimna manekenka iz Niša Natalija Šćekić uzdrmala je svjetsku javnost kada je otkrila da joj je ponuđeno pravo bogatstvo da zavede i tajno snimi najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Do prije par dana o izvesnoj gospođici Šćekić niko ništa nije znao, imala je skroman broj pratilaca na Instagramu, čak ni na “Guglu” niste mogli da nađete bilo kakav podatak o njoj… Preko noći je dospjela u žižu brojnih svjetskih medija.

Nakon šokantne ispovijesti, njena popularnost se vinula u neslućene visine. Navodno, zgodna plavuša je na jednom sastanku u Londonu dobila nepristojnu ponudu.“Nazvao me čovjek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smijem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negdje na intimno mjesto i da sve to snimim”, rekla je manekenka nedavno u intervjuu za “Svet”.Nudili su joj pravo bogatstvo da odvuče Novaka Đokovića u krevet.

“Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada eura i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili pros..tutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu”, rekla je Natalija.Nakon ovih riječi Instagram profil izvjesne Natalije Šćekić je “eksplodirao”. Ekspresno je dogurala do 19 hiljada pratilaca, a njihov broj prije objave ove šokantne ispovijesti bio je zanemarljiv.

“Informacije” o Nataliji se mogu pronaći samo na Instagramu. Zanimljivo, njen profil je napravljen prije nešto više od godinu dana i nije bila aktivna na ovoj društvenoj mreži, objavljeno je svega 26 postova za taj period. Jako čudno za nekoga ko se bavi ovom vrstom posla…

Sve ukazuje na to da je riječ o velikoj prevari, podmetačini kojom su pokušali da ukaljaju ugleda prvog reketa svijeta.Sumnja se da je manekenka izmislila cijelu priču.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je atraktivna plavuša kćerka Anabele Šćekić Tigrice, učesnice rijaliti programa “Maldivi”. Popularna Tigrica je više puta imala problema sa zakonom i mnogi smatraju da je sve ovo njeno “maslo”. Smislila je savršen plan da kćerku lansira u orbitu.

“Natalija i Anabela su nerazdvojne, a kćerka u svemu kopira majku. Sve je, vjerovatno, Anabelina ideja. Ona želi da svoju kćerku učini poznatom, to je pokušavala i kad je Natalija bila maloljetna. Uvijek je insistirala da i ona učestvuje u rijaliti programima i naglašavala kako im se udvaraju milioneri, o čemu svjedoče njene ranije izjave. Bila je osuđivana zbog ucjenjivanja, a bila je i dio mreže elitnih pros..tutki”, otkriva izvor Informera.


.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir