U rat koji bukti između Ace Lukasa i Lepe Breneneminovno se umješalo pola estrade.

Naime, njihov sukob komentarišu brojne kolege, a ima i onih koji se dijele na dvije strane kako bi pružili podršku jednom od njih.

Zanimljivo je da Lukasove uvrede u kojima je pisao da je Lepa Brena “protuha istrošena”, kao i da je njen koncert “cirkus”, na Instagramu lajkovala i zvezda “Granda” Aleksandra Bursać, ali se brzo pokajala.

-Povodom natpisa koji su se pojavili na pojedinim portalima kako sam navodno stala na nečiju stranu, želim da pojasnim o čemu je riječ. Dakle, nisam bila upućena u pozadinu priče i nije mi bila namjera da stanem na nečiju stranu, a posebno ne da učestvujem u bilo čemu negativnom prema Lepoj Breni- napisala je ona.

Na poziv novinara Brenin suprug Boba Živojinović ne da nije htio da prokomentariše napade na svoju ženu, već nije htio ni da sasluša pitanje.

-Prijatno, nemam komentar- samo je kratko poručio.

-Aca Lukas nije kompetentan da komentariše jednu Lepu Brenu. S punim poštovanjem za njegovu muzičku karijeru, ali to nije ono što radi Lepa Brena. On nije dorastao njoj, njenoj popularnosti i njenim uspjesima, što zna cijeli svijet. Bez obzira na to što je moj odnos sa Brenom u zahlađenju, ne znam ni sam zbog čega, vjerovatno ona zna, ali cijenim rad i uspjehe koje je stekla dosad. Lukas je naspram nje još mali i mislim da nikada neće postići njen nivo- rekao je Bojanić.

Miroslav Ilić, koji je godinama u ratu sa Brenom, nije htio da komentariše.

-Zlato moje, ne zanimaju me ni Brena, ni Lukas. Apsolutno mi nisu zanimljivi- rekao je slavuj iz Mrčajevaca, koji je prije više od tri decenije snimio evergrin sa koleginicom “Jedan dan života”.

Ipak, njihov odnos se pokvario kada je Brena podržala Mirjanu Antonović, koja je iz veze sa Miroslavom, kako ona tvrdi, dobila sina Devina.

Aleksandra Bursać nesmotreno je lajkovala status Ace Lukasa u kome je brutalno vrijeđao Lepu Brenu, nazvavši je „protuhom istrošenom“, zbog čega je zvezda „Granda“ prvo uputila javno, a potom i privatno izvinjenje folk divi.

– Nisam bila upućena u pozadinu priče i nije mi bila namjera da stanem na nečiju stranu, a posebno ne da učestvujem u bilo čemu negativnom prema Lepoj Breni – napisala je Aleksandra na Instagramu, dok je za Kurir izjavila:

– Kada sam shvatila šta sam lajkovala, došlo mi je da se udavim u moru! Nikad ne bih išla protiv nje, niti se stavljala na nečiju stranu, ali svakako ne bih ni lajkovala tako nešto. Odmah sam je zvala da joj se izvinim, rekla mi je da više pazim ubuduće. U pravu je žena, pogriješila sam. Cijeli dan mi je bez veze zbog ovoga.

 

 

 

 

 

Izvor: Espreso.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / expresstabloid.ba