Luka Modrić uskoro će ponovno na teren. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u petak je individualno vježbao u Realovom kampu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Modrić i Isco nisu trenirali sa suigračima iz Reala, već su izašli na travnjak kako bi vježbali individualno u svojim procesima oporavka, priopćio je Real Madrid.

Modrić se ozlijedio na utakmici Azerbajdžana i Hrvatske (1-1) koja je igrana 9. rujna. Od tada nije trenirao, a Real je obavijestio sve navijače kako će izbivati s terena otprilike tri tjedna. Do sada je propustio prvenstvenu pobjedu protiv Levantea, te susret s PSG-om u Ligi prvaka. Na gostovanju na Parku prinčeva “kraljevi” su izgubili.

Modrić je u rujanskim utakmicama imao maksimalnu minutažu u reprezentaciji, a na kraju ga je to i koštalo ozljede. Stradao mu je aduktor desne noge. 

Dobra je vijest da će kapetan hrvatske reprezentacije biti spreman za listopadske utakmice reprezentacije. Najprije za povratak Hrvatske na Poljud i gostovanje Mađara u Splitu 10. listopada, a zatim i za utakmicu s Walesom u Cardiffu koja se igra tri dana kasnije. 

Izvor vijesti: HINA, Jelena Ćubel / 24sata.hr