Bivša učesnica “Zadruge”, Ljuba Pantović nije ostala u dobrim odnosima sa svojim bivšim suprugom Karađorđem Subotić, te je otkrila stvari o kojima do sada nikada nije pričala.

Naime, kako Pantovićeva tvrdi njen bivši suprug je sve najgore pričao o njoj njihovoj djeci, a između ostalog ju je nazivao i pogrdnim imenima.

– Karađorđe je učio našu djecu kako im je mama ku*va, nakon svakog vikenda koji su proveli kod njega kad su bile male, uvijek su mi prepričavale šta im je pričao o meni. Kad se vrate od njega, one meni pičaju kako sam ja pu*ila ku*ac cijelom Beogradu, kako sam ja ku*va koja radi za pare, i eto čemu je on njih učio kad odu kod njega. Aleksandra je pala pod taj uticaj, dok Gorana je moj duplikat, ne zanimaju je mediji, ne šminka se, ne farba se, dijete za primjer – rekla je Ljuba i dodala:

– Naravno Aleksandra je shvatila ko je on i šta je njegov cilj, i imala je priliku u rijalitiju da vidi kako se ponaša. Sretna sam sada što na svoju mamu gledaju na kao šampiona, a ne kao na ku*vu kako ih je on učio. Ali Magdalenu nisam dala, nju ću sačuvati od svega. Ona je moj anđelak, naučila sam je i da pliva i da skače, da bude sretno i zadovoljno dijete. Zloupotrebljavao je od malih nogu kako bi sebe podizao u medije, ali tome sam stala na put. Hvala bogu da je Aleksandra shvatila da je on loše utisao na Magi i da sve ono što je pričao o njoj, pričao je samo kako bi sebe reklamirao jer je to bio jedini način da mediji pišu o njemu – rekla je Ljuba za Alo.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba