Kristijan Golubović, nakon brojnih navoda, demantovao je da ima želju za osvetom kada su zadrugar Stefan i njegov otac Osman Karić u pitanju. On se, kako se navodi, oglasio direktno iz Zabele pa poručio da prema starijem i te kako ima poštovanja, a da primjećuje da je i nasljednik Karić isti kao otac.

Ipak, jedno mu je zamjerio – što se u “Zadruzi” udružio s lajavcima, umjesto da “se vozi sa tim nevaljalim djevojčicama i gura lično svoju zavodničku priču”. Osman je, kako se dalje navodi, i sam rekao da je riječ o glupostima i da su ratne sjekire između njega i Kristijana odavno zakopane, a sada se i sam Golubović oglasio snimljenom porukom.

“Mnogi bi trebalo da se nauče manirima i počnu o meni da pišu i daju javne izjave kao što je to učinio Osman Karić. Više puta sam ukorio degene koji su tražili da mu se nanese zlo zbog navodnog lažnog hvalisanja da me je dobio u nekoj uličnoj borbi osamdesetih. Tačno je da sam se sa njim lično sukobio ranih osamdesetih na Olimp bazenu. Nije bilo konkrente tuče, već razmjena par udaraca, i koliko se sjećam, Osman mi je uskočio u noge rukama, hrvačkim stilom, i tada su stariji mangupi uskočili i spriječili veću tuču”, kaže Kristijan.

“Drugi sukob je bio kasnije, kada sam doveo Kneleta, Žabca i Boleta da se tuku na fer sa nekim momcima sa Bulbudera. Kada smo došli do mašinske škole, došli smo na veću grupu rivala, koju smo pojurili. Našli smo i grupu na čijem čelu je bio Osman. Osman je za razliku od većine tih samozvanih mangupa imao veliko srce za tuču i skočio je na mene odmah. Letjele su cigle, kamenice, radile su motke i pesnice, ali smo se sa vrha tog blatnjavog brda u klinču tumbali nizbrdo desetinu metara do terena. Ni tada, ja i Osman nismo imali normalnu tuču, jedan na jedan. Na terenu se nije znalo ko koga bije, gađa i udara”, priča Kristijan i dodaje da je tokom tuče koju opisuje naišao Osmanov otac Hajrudin, zvani Rudi, koji je pokušavao da prekine sukob, te da se priključilo još nekoliko starijih Zvezdaraca, koji su spriječili da đavo odnese šalu i da ova tuča preraste u tragediju.

“Imao sam kod sebe i pištolj, ali u to vrijeme fer tuča, vatreno oružje se koristio samo ako ga i protivnik potegne”, napominje Golubović i objašnjava da bi se članovi njegove grupe uvijek poslije tuča pomirili sa suparnicima sa Zvezdare i da bi među njima vladalo međusobno poštovanje i uvažavanje.

“Razumno govori Osman da to neko od zlih namjernika pravi priču. Miješaju djecu u davno riješen, naš klinački sukob”, tvrdi Kristijan i pominje i Osmanovog sina Stefana Karića, koji trenutno boravi u “Zadruzi 3”.

“Žao mi je ako Osman misli da bih ja ikada, bilo kako, pa i verbalno naudio njegovom sinu. Kristijan je legenda, a ne go*na, kao onaj Žabac Tubić i Čabarkapa us*ani, da laju i diraju tuđe porodice i decu. Ja nikada nisam, niti bih ikada naudio djeci, pa ni najvećim dušmanima.”

“Osman je zvezdarski, visokosrčan, mudar, kulturan i vaspitan mangup. Koliko vidim, i sin mu je u tom formatu, mada smatram da je Stefan trebao drugačije, nego da se ortači sa lajavcima i nikojevićima poput Vladimira Tomovića i Radeta Lazića, već sam za sebe da se vozi sa tim nevaljalim djevojčicama i gura lično svoju zavodničku priču. Ovom prilikom veliki pozdrav i podrška obojici, jer je Osman pokazao veliko poštovanje prema meni”, rekao je Golubović.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)