Dajana Paunović se ovog ljeta odmarala u Budvi, a kako nam otkriva, nije se šminkala ni sređivala kao za radne dane.

– Na moru se uopšte ne šminkam. Trudim se da odmorim lice od maltene svakodnevne šminke koju imam zbog posla, kao i kosu od čestog tretiranja tako da na odmoru sam bez šminke i bez frizure i bez štikli… Potpuno sam prirodna, lagane haljinice ili majice i šorcevi. Volim da me ništa ne stiska i ne opterećuje, da sam opuštena i prirodna – kaže voditeljica i dodaje da je i tokom odmora ranoranilac

-Ustajala sam rano iako sam mislila da ću duže spavati, već oko 6-7 ujutru. Bioritam je učinio svoje, tako da sam prvu jutarnju kafu ispijala maltene u cik zore – priznaje ona i dodaje da je na odmoru uživala i uz dobre knjige.

Dajana kaže da nerijetko dobija komplimente od jačeg pola, ali se na njih ne obazire.

– Dobijam komplimente, ali ne mogu ili ne želim to da svrstam u udvaranje, simpatično mi je to ponekad, ali najiskrenija da budem ne znači mi ništa. Nisam dostupna osoba ni u kom smislu tako da nemam kontakt sa muškarcima osim sa prijateljima koji me naravno ne posmatraju na taj način – priča voditeljica, koja za sobom ima brak sa producentom Granda, Žikom Jakšićem, i dodaje da je odmor podredila sinu Dušanu:

– Dušan na odmoru duže spava od mene. S obzirom na to da sam slaba na njega, uvijek je on taj koji odlučuje šta ćemo raditi i gdje ćemo ići. Sada se spremamo da idemo u London, u dvorac Harija Potera – kaže Dajana.

 

 

 

Izvor vijesti: Šejla Lilić / expresstabloid.ba