Kristina Kija Kockar udaje se za bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Miloša Dimitrijevića, koji je bio u vezi sa voditeljicom Dušicom Jakoviljević.

Kako prenose srbijanski mediji, pobjednica prve sezone “Zadruge” nakon samo dva mjeseca zabavljanja poželjela je brak i porodicu sa sportistom.

– Miloš je ubrzo poslije raskida sa Dušicom uplovio u vezu sa Kijom. Upoznali su se u Istanbulu preko prijatelja. Odlično funkcionušu, imaju povjerenja jedno u drugo i žive za trenutke koje provode zajedno – otkriva dobro obaviješteni izvor i dodaje:

– Pošto se zaljubljeni par skoro ne razdvaja, njihovi prijatelji prozvali su ih da žive kao muž i žena. Malo, pomalo i došli su na ideju da bi to zaista moglo da se dogodi. Miloš je rekao Kiji da bi volio da mu bude supruga, što je nju usrećilo. U njihovom društvu uveliko se priča o svadbi – kaže izvor.

Lepi Mića, koji je nakon “Zadruge 1” ostao u korektnim odnosima sa Kijom, potvrdio je ova saznanja.

– Vidio sam se sa Kijom. Pohvalila mi se da je sa onim malim fudbalerom u vezi i da joj jako prija. Rekla mi je da se udaje, da je pronašla ljubav svog života, da se osjeća fenomenalno i da nikad nije bila sretnija i voljenija. Dečko vodi računa o njoj i zbog te pažnje koju joj pruža, ali i velike ljubavi, ona hoće da se uda. E sad, ne znam da li se šalila ili je bila ozbiljna, ali poznajući je, rekao bih da je to istina. Ja im od srca želim sve najljepše, a što se mene tiče, mogu i da im kumujem – rekao je Lepi Mića.

 

Express/Kurir

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / expresstabloid.ba