Home Magazin Showbiz Karleuša očitala bukvicu Veljku: Đorđe je bio veliki jugoslovenski sin, a ti...

Karleuša očitala bukvicu Veljku: Đorđe je bio veliki jugoslovenski sin, a ti si sin ratnog ZL0ČlNCA i KRlMlNALCA, otac ti je crna mrlja u srpskoj historiji!

Jelena Karleuša ne dopušta da se skrnavi ime Đorđa Balaševića, te je odmah reagovala na skandaloznu objavu Veljka Ražnatovića, koji je prethodno napisao da kantautor ne zaslužuje nikakav pomen i nikakvo sjećanje.

– “Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi p.šamo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvek krivci i da izvinete j.be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio?

– A vi se zapitajte da li ste normalni je.ote i koliko faca imate”, napisao je Veljko, uz snimak Balaševićevog koncerta iz Zagreba. Jelena mu je ubrzo očitala lekciju:– Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslovenski sin. Lik koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cijenjen od Vardara pa do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ra.tnog zl0či.nca i kr.minalca, čovjeka koji je crna mrlja u srpskoj historiji i bruka ovog naroda. NE DOZVOLJAVAM da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića! Ne dozvoljavam! – napisala je Jelena Karleuša.

Ekskluziva.ba