Home Magazin Reality show Karleuša o Cecinoj pomoći Vanji: Zgadila se svima, motiv da pomogne je...

Karleuša o Cecinoj pomoći Vanji: Zgadila se svima, motiv da pomogne je mržnja prema meni!

Pop zvijezda Jelena Karleuša, napisala je na Instagramu da je njena “ljuta rivalka”, folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, zapravo njen fan. Razlog tome je bila vijest koju su objavili domaći mediji, a u kojoj se navodi da Ceca pomaže diskvalifikovanoj takmičarki Zvezda Granda, Vanji Knežević, da snimi pjesmu.

“Svetlana Ražnatović je moj fan. Žao mi je što je ova djevojka ne bi interesovala u životu da nije imala veze sa mnom i što je motiv da joj pomogne najgori mogući, a to je mržnja prema meni. Prestrašno i sramotno. Mislila sam da se Ražnatovićka poslije brukanja, kada je pjevala onom sportisti u kafiću na rođendanu, malo dozvala pameti, jer se tim gestom zgadila svima, ali ona je nastavila sa zvanjem novinara na suđenja sa mnom kako bi opet dobila malo medijskog prostora, jer je nema već dugo na mapi”, napisala je Karleuša na Instagramu.“Moj savjet je da se kao baba posveti unucima i štrikanju. Ja nisam kriva što je njeno prošlo, i hvala, konačno!”, zaključila je Karleuša.

Diskvalifikovana takmičarka Zvezda Granda Vanja Knežević, privukla je pažnju javnosti nakon javnih prepirki i svađa sa Karleušom. Karleuša ju je u emisiji, kako govori Knežević, vrijeđala, a ona je potom na svom Instagram storiju podijelila komentare ljudi koji su je podržali, ali koji su u sličnom maniru vrijeđali Jelenu.Zbog toga je izbačena iz takmičenja.

Domaći mediji objavili su vijest u kojoj se navodi da Svetlana Ceca Ražnatović “pomaže Vanji da snimi pjesmu”.Izvor: Nova.rs