Pjevačica Jelena Karleuša (41) poznata je po svojem ekstravagantnom modnom izričaju, a nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju u odjeći prepoznatljivog uzorka talijanske modne kuće Versace.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Riječ je o printu džungle koji je proslavila glumica i pjevačica Jennifer Lopez (50) još na Grammyjima 2000. godine, a sad se ponovno vratio u aktualnu kolekciju. 

Foto: Instagram

Karleuša je pozirala u bodiju s dubokim dekolteom iz kojeg su joj virile grudi i tajicama u istoj nijansi, a odjevnu kombinaciju odabrala je za srpski talent show ‘Zvezde granda’ u kojima je članica žirija. Cijena bodija iznosi 590 eura, odnosno 4400 kuna dok su tajice oko 3600 kuna. 

Foto: Instagram

– Jako sam Versace – napisala je Karleuša na društvenim mrežama, a mnogi su pratitelji komentirali kako je iskopirala stil popularne pjevačice Lopez. 

Tko bolje nosi đžungla uzorak?

Srpska pjevačica nedavno je otkrila kako je s kolegicom Marijom Šerifović (34) krenula na dijetu koju im je odredila ista nutricionistkinja, a sada je na društvenim mrežama podijelila informaciju kako je u pohod na ‘savršenu liniju’ krenula i njezina mlađa kći Nika (10).

Djevojčica je od nutricionistkinje dobila poklone, dva parfema, a za mamu nije bilo ništa, našalila se Jelena na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Astrid Čada / 24sata.hr