‘Danas imam više samopouzdanja nego prije godinu dana. I prije bih se skinula u kupaći, ali sam bila u što većem društvu da se manje primijetim. Svejedno se nisam uspjela sakriti’, otkrila nam je Josipa Lopac (26), kandidatkinja treće sezone showa ‘Život na vagi’. 

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ova Senjanka priznaje kako je na plažu prvi put otišla tek s 15 godina, no iako je bilo ljeta kad je izbjegavala ‘brčkanje’, odvažila se na nagovor obitelji. Na Instagram profilu nedavno je objavila fotografiju s plaže na kojoj pozira u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Nedavno sam se ove godine prvi put okupala. Je da je meni bilo hladno, ali izdržala sam – napisala je Josipa, sretna što je dovela tijelo u bolju formu, pa je skupila hrabrosti skinuti se u kupaći kostim. 

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Josipa je u show ušla sa 146 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 89. Bila je ustrajna u svom naumu da izgubi suvišne kilograme pa je nastavila vježbati i nakon ispadanja. 

IVAN KROLO

Pobjednik Života na vagi: Još sam u vezi s Ivanom iz showa

– Sad po ljeti treniram dva puta na dan. Ujutro rano prije izlaska sunca i navečer pred zalazak jer nema smisla da se rušim po ovoj vrućini. Mogu reći da je teško održavati liniju, ali može se izdržati. Sad u ove vruće dane posebno pazim na prehranu jer mi je idealno da sad gubim na kilaži – priča Josipa i dodaje kako ovo ljeto svakodnevno jede raznovrsne salate, a omiljena jela su joj mozzarella, sir, masline, zelena salata i pileća prsa. 

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Kaže kako joj je ‘brčkanje’ draže od ‘prženja’ na suncu, ali da joj za plivanje treba još hrabrosti pa voli da je netko uz nju dok je u moru. 

– Planovi za ljeto su mi dobra zabava i opuštenost. Neću razmišljati promatra li me tko sa strane. Želim što više vremena provesti na svježem zraku s dobrim društvom – rekla nam je Senjanka. 

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Priznaje da ne bi mogla izdržati bez klime jer ne podnosi vrućine pa se, osim odlaska na plažu, osvježava i hladnom kupkom. Na društvenim mrežama redovito komunicira s obožavateljima, a komentira i objave bivših sustanara. Ostala je u kontaktu sa svima, a najčešće se druži s Ninom Martinom Korbar (26).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor vijesti: Lucija Ptičar, Mislav Bosančić / 24sata.hr