KAKO JE JEDNA MALA KREMA PROMIJENILA MOJ ŽIVOT, I POGLED NA SAVRŠENO OBLIKOVANO ŽENSKO TIJELO?

Izgledam kao milion dolara! I evo sada da vam kažem da mi je samo malo nedostajalo, a to je, cure moje, dobro dupe, ili, kako ga sada zovem, moja jabuka 😁. Svi bi da je zagrizu. E pa gledajte i parite oči, pomislim u sebi svaki put kada se okrenu za mnom. Da me pitate koliko puta čejem ono: ” Kakva guza.. “, vjerujte mi da ne bih mogla izbrojati.

Maštala sam o tome da jednog dana svakog muškarca ostavim bez teksta i da mu se zavrti u glavi kad me vidi. I eto, to sam upravo čula od jednog.. kako da ga opišem, džentlmena sa kojom sam izašla na piće. Znate li šta mi je rekao!?! ” Kad si prošla u onoj uskoj crvenoj haljini.. onako stegnutoj, zavrtilo mi se u glavi.” Nasmijala sam se samo, i prisjetila se svega onog o čemu sam maštala onda kada to baš i nije bilo sve tako.

Prije me niko nije primjećivao, bila sam neupadljiva, prosječna djevojka… bolje da kažem, nikakva. A znala sam da želim više. Onda sam počela da radim na sebi, malo po malo. Promijenila sma boju kose, izgubila sam kile, sredila se maksimalno.. ali kod zadnjice je najteže išlo. Moja jabučasta booty 😅 me nije slušala. E, onda mi je momak sa kojim sam bila nekoliko mjescei u vezi, rekao da mi fali samo dobra guza, da budem kao barbika.

Ahh, znala sam koliko se mučim, a on to ne primjećuje. Ne ide, i ne ide. 😟 Za rođendan me odveo da izaberem haljinu po želji, i našla sam usku kožnu haljinu, golih leđa. Obukla sam je. Kada sam izašla on mi je rekao: ” Hmm, za tu haljinu, treba da imaš dupe.” Rekla sam da je želim, i pomislila sam da ću već u narednim mjesecima, riješiti i taj problem. Na kraju krajeva, silikoni nisu ništa novo danas. I tako, brzo sam počela da istražujem ko su najbolji estetski hirurzi. Odlučila sam da ću zahvat obaviti u Srbiji.

„IMALA SAM WOW EFEKAT.“

Cure, znači, bukvalno sam bila zakazala zahvat, ugradnju silikona, a onda sam od prijateljica čula za kremu koja može da poveća i podigne zadnjicu. Zahvat je bio zakazan za dva mjescea, i pomislila sam, zašto da ne isprobam i ovo. Nikada nisam koristila ništa slično. I tako.. naručim ja kremu, pročitam uputsvo i krenem. Masirala sam svaki dan, onako kako piše u uputstvu, trljala što duže da se bolje upije. I malo po malo, primijetila sam promjene. Za 30 dana, imala sam wow efekat!! Skakala sam i vrištala od sreće, toliko da je i komšinica iznad sve čula( kasnije me srela i pitala da li sam dobila na lotu 😊 ) Iskrena da vam budem, kao da jesam.

Wow, šta sve može žena sa dobrom zadnjicom.. od toga da je puste preko reda, do svih mogućih popusta, usluga… 😇 Moram priznati da sam to bezobrazno počela da koristim. Samo uske stvari sam oblačila i imala sve što mi je palo na pamet. 😈

„OTKAZALA SAM VEĆ ZAKAZANU ESTETSKU OPERACIJU.“

Pitate se šta je bilo za zakazanom operacijom? Pa šta sam drugo mogla nego da je otkažem. Nazvala sam i rekla da sam se predomislila. I tu dolazimo do dijela kada sam upoznala šarmantnog gospodina, kojem se pamet zavrtila kad me vidio u uskoj crvenoj haljini. Da vam kažem, toliko uskoj da sam morala zadržavati dah. 😂 Sjećam se kada sam ušetala u diskoteku. Separe rezervisan, ali skroz na kraju, pa sam tako morala da prošetam cijelom diskotekom. Te večeri desio se prvi susret sa gospodinom kojem sam zavrtila pamet. Nije izdržao dugo, pa mi je poslao flašu šampanjca. Nećete vjerovati, uz šampanjac su stigle i jagode. Odakle jagode u diskoteci, i danas se pitam. Kada smo izašli na piće, pitala sam ga, ali nije želio da mi otkrije. I sada ne mogu da vjerujem da je takav muškarac (izgleda kao Apolon 😍) toliko opčinjen sa mnom. Znam da je zadnjica adut svake žene, a on da baš voli moju pozadinu. Rekao mi je da uvijek oblačim baš onakve haljine, uske, stegnute, da istaknu moju savršenu liniju.

Mislim da ono veče u diskoteci nije bilo muškarca, ali ni djevojke, a da se nisu okrenuli za mnom. Od te večeri, znam samo jedno, da šarmantni gospodin, ne vidi dalje od nosa, tačnije, od mene. Redovno se dopisujemo, šaljemo fotografije jedno drugom. On je otputovao u Austriju, poslom, ali se brzo vraća. Rekao je da na sljedeću destinaciju želi da vodi i mene. Vjerujem da će sve biti baš onako kako ja želim.

Shvatila sam jedno, shvatila sam onu čuvenu rečenicu Merlin Monro: “Daj ženi dobre cipele i osvojiće cijeli svijet.” Ali ja bih rekla, sredite svoje dupe i osvojićete cijeli svijet. 😂 😇

Željela sam da podijelim ovu priču sa svim djevojkama koje se muče da imaju savršenu zadnjicu. Moj put je bio dugačak, a kad bolje razmislim, rješenje je bilo pred nosom. To je Push Up Fanny krema za podizanje zadnjice, koja je doslovno ispunila moj jedini san. Od tada je redovno koristim, i sigurno će ona biti dio mog kozmetičkog ormarića i narednih godina. Nosiću je i na putovanja sa mojim džentlmenom, ali ne mora da zna šta to mažem. Neka misli da je moja zadnjica sasvim prirodna. Hihihihi. 😋 😊

Ovu kremu kupila sam svim svojim prijateljicama!

Drage moje dame ukoliko i Vi želite da pomognete sebi i savladate ovaj problem na najbrži i najzdraviji način ispod sam vam ostavila sliku proizvoda i link da jednostavno možete naručiti. Ljubim vas 😘😘

(brzakupovina.com)