Neću u Harkiv, ne stignem, imam treninge, pa ne stignem, ali ću navijati za Dinamo uz TV, javio nam se iz Kijeva Josip Pivarić, koji je 2017. godine zagrebački klub zamijenio imenjakom iz glavnoga grada Ukrajine.

Nije ove sezone lijevi bočni još igrao za kijevski klub, još se oporavlja od teške ozljede križnog ligamenta. Ove sezone je dvaput bio na klupi u prvenstvu. Proteklih je sezona igrao derbije protiv Šahtara, odlično poznaje momčad koja sutra čeka Dinamo u Harkivu u Ligi prvaka.

– Oni su strašno jaka momčad, igraju doma i zbog većeg iskustva u Ligi prvaka su favoriti – rekao je Pivarić i nastavio s analizom Šahtara:

– Najbolji igrač im je Taison, koji igra na lijevoj strani. Imate osjećaj da je brži kad ima loptu u nogama nego kad je nema. Baš je klasa, njega se treba jako paziti. Po toj lijevoj strani igra i Ismaily, koji je također Brazilac. Preko te strane Šahtar jako puno napada i zabija dosta golova.

Pivarić ne sumnja kako će se Dinamo na pravi način pripremiti na ono što ih čeka u Ukrajini.

– Vjerujem kako će ‘modri’ odigrati dobru utakmicu – kaže nam Pivarić, koji je u karijeri čak četiri puta lomio metatarzalnu kost. Po dvaput na obje noge, dvaput je bio na operaciji i dobro zna što čeka Dinamovog Sandra Kulenovića. Centarfor Zagrepčana slomio je metatarzalnu kost u petak na gostovanju u Velikoj Gorici. Čeka ga operacija i oporavak od najmanje dva-tri mjeseca.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Sandru želim što brži oporavak. Dobro je što odmah ide na operaciju. Ja prvi put nisam išao, čekao sam da kost sama zaraste. Vratio sam se na travnjak, a ona je uskoro opet puknula. Operacija je bolja varijanta – kaže nam lijevi bočni Kijevljana.

Izvor vijesti: Antonio Bevanda / 24sata.hr