Home Magazin Reality show Ivana Aleksić ulazi u Zadrugu da se susretne sa ljubavnicom i ŠA!?

Ivana Aleksić ulazi u Zadrugu da se susretne sa ljubavnicom i ŠA!?

Nakon što ju je Nenad Aleksić Ša javno prevario i imao odnose sa Tarom Simov, njegova supruga je navodno dobila priliku da postane učesnik rijalitija i sa njima se susretne pred kamerama.

Veza Tare Simov i oženjenog Nenada Aleksića Ša puna je trzavica i burnih svađa, a situacija bi se dodatno zakuhala kada bi im se u Bijeloj kući pridružila reperova žena Ivana Aleksić. Niame, ona je navodno dobila ponudu da postane dio rijalitija i za sada je nije prihvatila, već navodhno strpljivo čeka da joj muž izađe kako bi se razvela. Međutim, pitanje je da li bi odluku promijenila ako bi joj strpljenju došao kraj.– Ivani su dali ponudu da uđe u “Zadrugu” i da se tamo obračuna sa mužem i njegovom ljubavnicom. Iako je pozamašan honorar bio u pitanju, za sada to nije prihvatila, kategorično je odbila, ali kako je situacija oko Nenada i Tare iz dana u dan sve gora ko zna šta može da se desi i da li će to uticati na Ivaninu odluku. Njen ulazak u rijaliti bi naprravio kuršlus, Nenad o tome ne razmišlja i pitanje je kako bi reagovao i da li bi se pravdao za preljubu.

– Ivana nije bila ni za to da on uđe u rijaliti, ali mu je vjerovala i na kraju pružila podršku, ostala uz njega, što se ispostavilo kao loša odluka – otkriva naš izvor i dodaje:– Teško je podnijela sve što se desilo, mnogo teško. Ivana je van tih dešavanja, posvećena je porodici i poslu, jako je kuturna i fina. Nenadova javna prevara ju je dotukla, tek nedavno je počela u neku ruku normalno da funkcioniše. I dalje čuje sa njegovom porodicom, pored svega što se desilo ostali su u dobrim odnosima.


.

.

.

.

.

.


Izvor: Blic