Uoči ulaska u karantenu kontroverznog srpskog reality showa ‘Zadruga’ Iva Grgurić (26) navodno je provela tri dana u splitskom hotelu s mladim domaćim nogometašem. Srpske novine Alo ne navode ime nogometaša, no pišu da je jedva punoljetan.

Slavonski model sa zagrebačkom adresom, pišu, inače voli starije muškarce, no s mladim nogometašem je bila ‘jer je pun kao brod’. Iva i nogometaš za trodnevni boravak u hotelu sredinom kolovoza izdvojili su oko 500 eura, odnosno 3700 kuna. Uzeli su sobu na prvom katu, a navodno po cijele dane nisu izlazili iz kreveta.

Foto: Instagram

Navodno su se njihovi uzdasi čuli po cijelom hodniku hotela. Iva je nedavno dospjela u medije kad je u showu ‘Zadruga’ prozvala sesvetskog tajkuna, koji je u invalidskim kolicima jer boluje od multiple skleroze i ima sedmero djece, da ju je ‘financirao’, ali i tajno snimao. Naime Iva je izjavila da je od tajkuna iznajmila stan te joj je ‘punio frižider, financijski pomagao njenoj obitelji, a nakon dva mjeseca više nije morala plaćati najam stana’.

Tajkuna je, rekla je upoznala s majkom i gledala kao očinsku figuru.

– Imam fobije od tog čovjeka. Nisam prostitutka. Na razgovoru mi je rekao da želi nešto zauzvrat s obzirom na to da je pomagao mojoj obitelji i meni. On ima dvije žene i sedmero djece – rekla je Slavonka i dodala kako joj je tajkun rekao da mora naučiti kako ništa u životu nije besplatno.

Foto: Instagram

Dotični muškarac, prema Ivinoj priči, zaprijetio joj je i rekao kako ne smije imati drugog muškarca, a kako Iva tvrdi, postavio joj je kamere u dnevnu i spavaću sobu. Tad je, rekla je, imala 20 godina, a turbulentan odnos trajao je, kako kaže, godinu i šest mjeseci. Veza je, prema Ivinoj izjavi, završila nakon što je upoznala novog dečka, a dotični milijunaš izbacio ju je iz stana bez ičega. Iako ga nije imenovala Marijan Šarić (65) se prepoznao u njenoj priči i javio TV Pinku i dao im izjavu.

– Jedan dečko Mateo doveo je Ivu u moj stan te unaprijed platio 8000 eura. Djevojku sam upoznao u kafiću ispred zgrade i s njom sam bio na: ‘Dobar dan’. Jednog dana zvala me cijela u panici da će je Mateo izbaciti iz stana. Iva dolazi iz siromašne obitelji, radila je na Zrću, smilovao sam se jer u takvim situacijama volim pomoći – rekao je Marijan za Pink. Dodao je kako je šokiran Ivinom izjavom jer, kako kaže, samo joj je htio pomoći.

Foto: Privatni album

– Rekao sam prijatelju da je odvede u drugi stan, koji se nalazi u Mlinovima. Jedan dan požalila mi se kako ima nekakvu spolnu bolest. Htio sam joj pomoći i odmah sam nazvao doktora. Bolest izazvana HPV-om već je bila došla do posljednjeg stadija. Nikad s njom ne bih imao ništa, prvenstveno zbog spolne bolesti – tvrdi Marijan. Tvrdi kako je njegov obraz čist, a informacije se, kako kaže, mogu provjeriti kod svake osobe koja ga poznaje.

– Ne znam zašto mi vraća na ovaj način nakon svega što sam napravio za nju. Netko ju je nagovorio. Jednom sam je samo upozorio da u moj stan ne dovodi dečke. U njezinoj priči 99 posto toga je laž. Umjesto da bude sretna jer sam je uputio kod pravog doktora da izliječi, od kojeg je bolovala, ona priča laži – rekao je Marijan i dodao kako će bivšu manekenku tužiti zbog klevete na televiziji. Kako kaže, svojeg odvjetnika je već kontaktirao.

Izvor vijesti: Ivana Prgomet / 24sata.hr