Home Magazin Reality show Isplivala mračna tajna porodice Kulić!

Isplivala mračna tajna porodice Kulić!

Marko Đedović je progovorio o svom odnosu sa Marijom i Miljanom Kulić, pa otkrio tajne Kulića koje do sada niko nije znao.

“Nakon svega što se unutra desilo, mislio dam da je trebalo da se smire. One kritikuju sve. Onda ustane Marija, majka osobe za koju smatram da ima duševno oboljenje. Ona ne može reći da je dobra majka kad tako eksploatiše svoje dijete. Meni je Miljane ponekad jako žao. Ona razjaruje. Miljana je eksploatisano, izrabljeno dijete. Čuo sam se Klarom, njihovom prethodnom dadiljom.



Čovjek je potvrdio da je sanjao da je Klara ukrala prsten. Klari je loše, čuo sam se sa njom. Klara mi je ispričala da je Siniša s.lovao drugaricu njene drugarice prije 30 godina. Klara priča da su i one imale probleme sa Sinišom. Miljana je pokušavala da se ub.je, bježala od kuće. Radila je u kafani u Čačku, krala je lakove. One su kao neki moralni konzilijum. Miljana se zaljubljivala u ljude od 50, 60 godina. Optužuju ženu da je ukrala nešto. Klara mi je pričala tačnu količinu novca, koju im je čuvala. Organizovala je rođendane za djecu. Pričala je da je Siniša pijan, da zlostavlja djevojke po gradu. Da su monstrumi, da ne vjeruje na šta su sve spremni da bi izvadili sebe” rekao je Marko pa nastavio:



“Ja sam izbacio i policijski zapisnik. Klara ih je slikala ispred stanice, da bi slike bile u novinama. Ja sam potpisao tekst, u kom je izjavila da ih zlostavlja 10 godina. Sva sreća pa ih ne sluša niko. Ne mogu da vjerujem da postoje takve budaletine. Ja jesam njoj davao lažne informacije o sebi, zvala me je da kuka u 1 noću, kako se Bojan Tomović zaljubio u njenu majku. Govorila mi je da je Zola šutirao kolica, da mu je nalazila dr.gu u kupatilu. Onda ona izmišlja o šumama” rekao je Marko u emisiji “Narod pita”.

Izvor: Kurir