Home Magazin Showbiz Isplivala fotka Cece i njenog prvog dečka sa asfalta: Ovako je govorio...

Isplivala fotka Cece i njenog prvog dečka sa asfalta: Ovako je govorio o njoj dva sata pred izdisaj! (Foto)

Nakon što je otkriveno da je prva ljubav Svetlane Cece Ražnatović bio nekadašnji fudbaler i predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić, sada je isplivala fotografija i jednog žestokog momka sa kojim su pjevačicu dovodili u vezu, koju je i ona svojevremno potvrdila.

Dejan Marjanović Šaban, bio je nekrunisani kr.imi kralj Zvezdare. Završio je građevinsku školu, imao trgovinsku firmu, dobra kola i svaku djevojku koju je poželio, a mnogi su pričali i da je baš on bio “okidač za pjevačicinu sklonost ka momcima s beogradskog asfalta”.

Marjanović i Ceca su za vrijeme devedesetih često viđani zajedno, a najviše susreta odigralo se u jednom beogradskom klubu.Oni su u više navrata potvrdili da su zajedno, te je u jednom od njihovih druženja nastala i zajednička fotka koja se i danas dijeli po društvenim mrežama i stranicama “Puls sfalta” i “Legende devedesetih” koji se bave ovakvim temama.

Šaban je imao želju da na kraju ipak ispriča i otkrije sve o svom odnosu sa Cecom, i to je učinio u intervjuu koji je objavljen svega dva sata pred njegovu li.kvi.daciju.“Ja sam mlad čovjek, završio sam građevinsku školu, volim da sam u društvu lijepih djevojaka, da vozim lijep auto. Evo, imam BMW 850, to je, vjerujem, trenutno najbolji auto te klase u Beogradu. A i djevojke me obožavaju. Molim te, objavi da su sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folk pjevačicom čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju vjerenicu Jelicu Matić Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom”, rekao je on.Ceca je, takođe, otvoreno govorila o poznanstvu sa Šabanom, te jednom prilikom otkrila i da ga je upozala preko pjevačice Mire Škorić, ali i da ga je ostavila kada je saznala “ko je i šta je”.

“S njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko.

– Pojma nisam imala da je momak s asfalta. S njim sam se zabavljala 17 dana i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila”, rekla je pjevačica.

Pjevačica se kasnije udala za Željka Ražnatovića Arkana sa kojim je dobila dvoje djece, a nakon njegove sm.r.ti je javnost uskratila za informacije o svom ljubavnom životu.

Ceca je sada nakon dužeg vremena uplovila u romansu sa Bogdanom Srejovićem koju je objelodanila medijima i svojoj publici i sa kojim trenutno uživa na Kopaoniku.

Izvor: Mondo.rs