Internet luduje zbog ove fotke: Vidite li čudni detalj koji ovdje nikako ne bi trebao biti?

24h.ba

DRUŠTVENIM mrežama proširila se obiteljska fotografija zbog koje sad mnogi razbijaju glavu. Fotka prikazuje roditelje, tri kćeri i psa kako sjede i poziraju na klupi u parku.

Na prvi pogled, fotografija se ne razlikuje od bilo koje druge obiteljske fotografije. No, pomnijim promatranjem moguće je uočiti zaista bizaran i još uvijek neobjašnjiv detalj na ruci djevojčice koja sjedi na kraju klupe. Izgleda kao da nju netko grli, no ruka koja se vidi na njezinom ramenu ne pripada nikom na fotografiji.

Mnogi tvrde da je riječ o običnom Photoshopu, no ima i onih koji pokušavaju otkriti krije li se još netko iza curice. Što vi mislite?

BRATE, IMAŠ ČUDOVIŠTE U GAĆAMA: Mekgregor objavio sliku sa svojom ženom, a JEDAN DETALJ je sve ostavio u ŠOKU!

Jedan od njapoznatijih boksera na svijetu Konor mekgregor ponovo se našao u centru pažnje, samo sada zbog stvari koju niko nije očekivao.

Poznato je da Mekgregor voli da uvijek bude u centru zbivanja, samo što je sada do toga došlo sasvim neočekivano i za njega neplanirano.

Naime, sa proslave prvog rođendana njegovog sina pojavila se jedna fotografija koja je sve zaprepastila. Na njoj vidimo poznatog boksera u zagrljaju svoje žene i sina, a pažnju svih je privuklo ono što se ocrtalo u njegovom međunožju.

Obožavaocima, mada više obožavateljkama, je izbočina odmah zapala za oko, a komplimenti i čestitke njegovoj djevojci su samo pljuštale.

“Brate, to je opasna budža. Ubijaš sa svojim čudovištem”, “Doslovno ti vidimo p*nis, druže”, “Mislim, da li ti je palo na pamet kako su se gosti osjećali sve vrijeme ne pokušavajući da gledaju to”, samo su neki od komentara.

(Kurir)

Anketa

Hoćete li izaći na oktobarske izbore?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...