U Lecceu je prije četiri dana izašao u 82. minuti. Zbog, na prvu se činilo, lakše ozljede gležnja. Ali pola sata nakon kraja utakmice krenula je lagana panika i među “nerazzurrima” i među “vatrenima”: Marcelo Brozović je sa stadiona u Ulici mora odšetao – na štakama.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Inter i Hrvatska sa Brozovićem i bez Brozovića nisu iste momčadi, a kad su štake u priči onda se uvlači i strah od puknuća, napuknuća i ostalih teških problema koji se rješavaju mjesecima. Pa onda tko zna kako i kad se uhvati forma, a ovo je ljeto Europskog prvenstva.

Ali Epic Brozo je… A ono… Epic! Nitko ne trči više od njega, nitko ne igra više od njega (sudbina nezamjenjivih) i nitko se ne oporavlja brže od njega.

ŠTO SE DOGAĐA?

Brozović na štakama napustio stadion: Ozljeda je ozbiljnija?

Kako javlja Gazzetta, Brozović ne da neće duže izbivati s terena nego bi već u nedjelju protiv Cagliarija mogao biti bar na klupi, a za tjedan dana je gotovo 100 posto sigurno da će dirigirati Interovom igrom u Kupu protiv Fiorentine.

Istegnuće gležnja, oteklina splašnjava, nogometni majstor maratonskih pluća ide prema ekspresnom povratku u momčad. Odahnuše i Zlatko Dalić i Antonio Conte i more ‘kockastih’ i ‘crno plavih’ navijača. I suigrača!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

Izvor vijesti: Danijel Vukušić / 24sata.hr