Ermina Pašović, aktuelna učesnica rijalitija “Zadruga 3”, i djevojka Baneta Čolaka, za kratko vrijeme uspjela je da napravi haos u Bijeloj kući.

Nakon što je ušla sa pričom da je sa Banetom Čolakom, imanjem se proširila priča da je imala se*sualne odnose sa Gagijem Đoganijem, ali cijela ta priča je izmišljena, niti je bila sa Banetom niti sa Gagijem, a napominje se da je Pašovićeva imala burnu prošlost.

– Ermina se samo predstavlja kao fina dobra i naivna, a zapravo je daleko od toga. Čuo sam da je pričala da je rodom iz Sarajeva, ali to nije tačno, jer je rođena u Beču. Njen prvi muž je Turčin, sa kojim je imala ozbiljnih problema u braku. Nisu mogli dugo da imaju djece, ali je na kraju rodila sina. Stalno su se svađali i tukli i moralo je da dođe do razlaza. Pošto su se vjenčali u džamiji, samo se zvanično nisu razveli, pa su praktično još uvijek u braku.

– Nakon toga se vratila sa sinom u Austriju i pronašla novi hobi. Ona je u prošlosti bila kao Miljana Kulić, željela je po svaku cijenu da bude sa nekim poznatim muškarcem, pa je nekolicinu i uhodila. Ložila se na Đoleta Đoganija, jurila ga je da se fotografiše, ali je on nije primjećivao. Najveći problem je imao sa njom Dado Polumenta. Pošto nije ništa htio da ima sa njom, Ermina je otvorila Fejsbuk pod njegovim imenom i sebe tagovala kao njegovu vjerenicu. Obzirom da je objavljivala emotivne statuse, Dado je uskoro saznao za to i prijavio je slučaj policiji. Kasnije, kada je saznao o kome je riječ, zabranio je svim vlasnicima klubova u Austriji gdje on nastupa da je puštaju kada on nastupa. Ermina je tada poludjela i čak mu je prijetila, govoreći mu da će kad-tad biti zajedno – završio je izvor.

 

 

 

 

 

Izvor: Espreso.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / expresstabloid.ba