Home Magazin Showbiz “Građen si kao bova, oblačiš se kao fotelja”: JK žestoko kritikovala kandidata,...

“Građen si kao bova, oblačiš se kao fotelja”: JK žestoko kritikovala kandidata, on joj nije prećutao

Printskrin: TV Prva

Jelena je bila surova, a kandidat joj je odgovorio sa osmehom.

Pop zvezda Jelena Karleuša žestoko je prokomentarisala kandidata kom je mentor njena koleginica Ana Bekuta, iako je bila oduševljena njegovim pevanjem, ipak joj se nije svideo njegov izgled.

Naime, u duelu bili su Aleksa Patreski, kom je mentor Mili, i Marijan Gračanin, sa kojim je radila Ana. Kada je došao red na komentare Marijanu sigurno nije bilo svejdno zbog Jeleninih reči.

– Meni je Gračanin bio super, toliko je siguran i tačan i sad da pravim žurku, neko veselje ovog čoveka bih zvala da mi peva! – rekla je Jelena u emsiji, a onda je nastavila drugačijim tonom.

– Stvarno si super, ali to tvoje oblačenje je skandalozno! To je iz naše crne budućnosti, ovo je Da Vinčijeva noćna mora. Em si građen kao bova, em se oblačiš kao fotelja – rekla je Karleuša kandidatu.

Jedna digresija, Jelena, posle preležane korone dobio sam 12 kilograma, rekli su da moramo da jedemo sve… – rekao je Gračanin sa osmehom, koji je kao i Aleksa prošao u sledeći krug takmičenja.

Ti si jedni koji si dobio 12 kilograma. Šta si jeo ti čoveče? Čula sam da se od korone gubi bar 15 kilograma – dodala je Marija.

















Kako je Karleuša pohvalila, pa kritikovala kandidata pogledajte u videu (na 3:06:03) u nastavku:



(telegraf.rs)