Home Sport Nogomet Gospođa Fabregas sa 45 godina izgleda fenomenalno: Svi se za njom okreću…

Gospođa Fabregas sa 45 godina izgleda fenomenalno: Svi se za njom okreću…

Daniella je melem za oči.

Cesc Fabregas već godinama je skladnom braku sa 12 godina starijom Daniellom Semaan.

Atraktivna 45-godišnja brineta usrećila je španskog vezistu, koji svakodnevno uživa u čarima ljubavi sa svojom suprugom.A Daniella je zaista prava bomba. Sa 45 godina izgleda fenomenalno, a koristi svaku priliku kako bi pokazala obline koje posjeduje.Naravno, to Cescu ne smeta. Nimalo nije ljubomoran, a i zašto bi bio kad je očigledno i on idealan ljubavnik za nju.Daniella privlači poglede sa svih strana, ali je čvrsto u rukama 33-godišnjeg fudbalera.

Ronaldo se nije mogao suzdržati pa je komentarom na Georgininu seksi fotku izazvao pravi haos
Zvijezda Juventusa.

Djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez ponovo oduševljava na Instagramu, a skupa s njom i sam Ronaldo.

Iako po cijelu godinu ne radi ništa živo, Georgina je u julu mjesecu odlučila uzeti odmor. Pitanje je od čega, ali to su već neke druge teme.

Kao što smo od nje i navikli, ona uživa na Ronaldovoj luksuznoj jahti svakog ljeta, pa je tako i ove godine. Uvijek ‘sijevaju’ i provokativne fotografije pa ni ovog ljeta situacija nije drugačija. Samo je razlika što sada nema Ronalda koji sa Juventusom igra Seriju A.

Ipak, Portugalac prati svaku njenu objavu, a na jednoj je odlučio i da ostavi komentar.

Prelijepa i atraktivna Georgina objavila je fotografiju upravo s jahte, a Ronaldo se nije mogao suzdržati pa je ‘opalio’ lajk i ostavio komentar:

“Najljepša žena na zemlji”, napisala je zvijezda Juventusa.

Njegov komentar izazvao je pravi haos na Georgininom profilu pa je dobio preko 15.000 lajkova, ali i preko 500 dodatnih komentara.

Koliku je slavu Georgina stekla zbgo Ronalda najbolje pokazuje činjenica da je na Instagramu prati skoro 20 miliona ljudi.

Kada pogledamo fotografije i ne čudimo se što je to tako…(sportsport.ba)