Home Magazin Reality show Godinama smo pokušavali da dobijemo dijete, ali nije moglo! Ša otkrio svu...

Godinama smo pokušavali da dobijemo dijete, ali nije moglo! Ša otkrio svu intimu iz braka sa Ivanom, pa šokirao: Jurio sam samo pare!

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da intrigira gledalace svojim ponašanjem u rijalitiju “Zadruga”.

– Plakao si kao malo dijete zbog Tare, a tako se nisi ponašao kada te žena ostavila, i kako je moguće da si Taru toliko zavolio? – glasilo je pitanje za Ša.

– Ja sam pričo o svom životu i plakao sam zbog Tare, jer je volim i žao mi je bilo što me je sklanjalo obezbjeđenje i nisam pričao o ženi, nego o mom životu i kako sam bio povrijeđen. Ja jesam plakao zbog Tare, da! – rekao je Ša.– Ja sam pričao i tebi da je on ušao u pušionicu i rekao kako mu život ne valja, ali je imao i dio o ženi i kako on nikada ne valja, tu je jaukao kako mu je teško zbog svega – rekao je Marko Đedović.

– Ja sam uvijek o..eban zbog nekih stvari – rekao je Ša.

– Kako je moguće i da li je normalno da kuka za ženom a sa mnom je i svima kuka pa i meni, i sada se kao žali opet. Ja njega na žalost volim, i najviše bih voljela da ga nikada nisam upoznala i zavolela – rekla je Tara Simov.– Onaj trenutak kada neko obriše moje prezime, taj momenat je mene presjekao i kao mač da me je isekao i bilo mi je jako teško – rekao je Ša.

– Ja kao djevojka njegova ništa nisam znala i on je meni prodavao lažnu priču, a ja sam mu sve rekla i sada sve iznosi i kaže kako je nije vidio i da je htjela da ga ostavi prije rijalitija i sada sam ja kriva za sve, ti si patološka lažovčina – rekla je Tara.– Mi se nismo viđali zbog nastupa, samo po pola sata u salonu i ja sam jurio za parama i ona me je zezala i brat mi je rekao da samo razmišljam o parama i da sam porodicu zapostavio! Ivana je bila savršena žena i nijednu lošu stvar mi nije uradila, a ja sam bio taj koji je bio nervozan i samo sam jurio pare i plašio sam se da se ne vratim u djetinjstvo, i Ivana se trudila da sačuva brak i Ivana moj novac nikada nije uzimala. Ja sam bio zaluđen parama, zvala me je Kir Janja.

– Što se tiče djeteta, radili smo na tome godinama i nije došlo do toga, dogovorili smo se pre rijalitija da kada izađem da se smirim i ja sam neko ko je živio u haosu i kada je totalni mir ja nisam sav svoj.

– Radili smo na tome, ali smo došli do zaključka da mi možda nismo spremni za to i ona je stalno radila i bilo je salon – kuća i putovanja i nismo provodili vrijeme zajedno i imali smo prijateljski odnos i ona je iz porodice gdje je brak svetinja.

– Ja sam ti dečko i ne treba da iznosiš detalje i da nisam sa Ivanom spavao u istom krevetu, i uopšte to spavanje, jer ne možemo da se podnesemo i ja sam igrao igrice i zaspim na kauču, a ona je voljela da spava jer je ona sve radila i sve vodila – objasnio je Ša.


.

.

.

.

.

.
Izvor: Kurir