Brojni prijatelji i obitelj okupili su se u utorak na zagrebačkom Krematoriju kako bi uputili posljednjem zbogom Katici Pučnik, bivšoj natjecateljici reality showa ‘Farma’ iz 2016. Nakon svećenika, govor je jedino imao Katičin prijatelj. 

– Vijest o tvom odlasku bolno je odjeknula među tvojim suradnicima. Težak je ovo trenutak za sve nas – rekao je prijatelj s kojim je radila u firmi. 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Katičine kćeri Andrea i Ana neutješno su plakale cijelo vrijeme…

Na posljednji ispraćaj došle su i Katičine kolege s ‘Farme’: Ante Baždarić, Senad Bećirović, Gordan Grabovac… Za kraj je svirala pjesma Olivera Dragojevića, ‘Moj lipi anđele’.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Podsjetimo, Katica je preminula u četvrtak u jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti, javila je njezina obitelj. Imala je 62 godine.

– S velikom tugom i žalošću obavještavamo sve prijatelje da je naša draga majka preminula – napisale su njezine kćeri na društvenoj mreži. 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Umirovljena Katica je u showu provela nešto više od mjesec dana, a sebe je opisala kao pravednu i radišnu. Na sudjelovanje u showu se odvažila kako bi preispitala svoje granice izdržljivosti te upoznala način života kojim su živjeli ljudi prije tehnologija.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

U realityju je bila posebno bliska s Barbarom Peterčić koju je nazivala svojom ‘farmerskom kćeri’. Od nje je ispala u dvoboju, a tada je rekla kako je i bilo vrijeme da se vrati kući. 

 

Izvor vijesti: Mislav Bosančić / 24sata.hr