Home Magazin Muzika Emotivni oproštaj Balaševićeve kćerke: Volim te tata, podario si mi najljepši mogući...

Emotivni oproštaj Balaševićeve kćerke: Volim te tata, podario si mi najljepši mogući život!

Nakon smrti legendarnog kantautora Đorđa Balaševića od njega se oprašta cijeli region, a posebno je emotivan rastanak članova uže porodice.

Brojne javne ličnosti oglasile su se i izrazile žal za gubitkom ljudske i umjetničke gromade. Međutim, u bolnom trenutku od oca se oprostila kćerka Jovana, poznatija kao Lola Balašević, podjelivši uspomenu.

Lola je na Instagramu podijelila video na kojem Đorđe i Olivera uživaju sa unukama na proslavi njegovog rođendana, u njihovom porodičnom dvorištu u Novom Sadu.“Mislio sam da ću večeras moći da se iskradem. Kakav divan dan! Svako lice koje vidim je jedno sjećanje. Možda sjećanje nije savršeno. Ponekad imam uspone i padove. Ali svi smo zajedno , a večeras ste moji. Prekšriću običaj i reći ću šta sam poželeo dok sam gasio svijeću: Da vam život bude sretan kao što je moj bio. Da se jednog jutra probudite i kažete: Ništa više ne želim, 67.godina zar nisu prošle u trenu?”, citirala je Jovana oca.Dodala je i “volim te tata, podario si mi naljepši mogući život, vidimo se u dvorištu”.

Iza Panonskog mornara ostala je supruga Oliveru, kćerke Jovana i Jelena i sina Aleksu, te dvoje unuka. Legendarni pjevač vjerovatno će biti sahranjen u ponedjeljak.

Izvor: Klix.ba