Home Sport Košarka Emotivan trenutak u Zadru: Novak Đoković od majke Dražena Petrovića dobio dres

Emotivan trenutak u Zadru: Novak Đoković od majke Dražena Petrovića dobio dres

Prvi reket svijeta, srbijanski teniser Novak Đoković, dobio je prigodan poklon u Zadru gdje se uoči nastavka Adria Toura susreo sa Biserkom Petrović, majkom jednog od najboljih evropskih košarkaša ikada – legendarnog Dražena Petrovića.

Biserka je, pišu hrvatski mediji, poklonila Draženov dres s brojem tri srbijanskom teniseru, dok je on s druge strane njoj poklonio reket.

Đoković je rekao da je to bio izuzetno emotivan trenutak za njega.

“Jako emotivan trenutak, dirnut sam što ste došli i pokazali mi poštovanje i čast. Ovo ću držati na posebnom mjestu u svom domu, a nadam se da će i vama reket dobro poslužiti. Dražen je ikona sporta u regiji i čovjek koji je obilježio, ne samo košarku, nego i sport općenito”, rekao je Đoković.

Ranije je Biserka istakla da je Đoković svojim postupcima podsjeća na njenog sina.

“Veliki sportaši u pravilu su i veliki ljudi. Takav je i Novak, fantastičan momak, koji dolazi iz prekrasne obitelji. Sjećam se kada sam bila na Final Fouru u Beogradu, njegovi roditeji bili su stalno uz mene, od tada traje naše prijateljstvo. Jako me podsjeća na Dražena, ta njegova želja da pomogne, bude uz ljude, učini ih sretnima”, rekla je ranije Petrović.

(klix.ba)